NY FLAMME? Lindsay Lohan er vant med å få viljen sin og nå kan det se ut som om hun har fått kloa i Max George som hun har flørtet med i flere måneder. Foto: All Over Press
NY FLAMME? Lindsay Lohan er vant med å få viljen sin og nå kan det se ut som om hun har fått kloa i Max George som hun har flørtet med i flere måneder. Foto: All Over PressVis mer

Dette bildet skaper nye romanserykter

Lindsay Lohan har i lang tid prøvd å sjekke opp «The Wanted»-stjernen. Har hun endelig klart det?

SEOGHØR.NO: I slutten av november i fjor ble skandaleskuespilleren Lindsay Lohan (26) arrestert etter å ha slått til en kvinne på byen i New York.

Lohan var på utestedet Avenue for å se det britiske boybandet «The Wanted» spille. Hun har hatt et godt øye til kjekkasen Max George (24) i gruppa i lang tid, og havnet i en opphetet diskusjon som endte i slåsskamp med Tiffany Mitchell som også skal ha vært interessert i Max.

I ettertid av hendelsen har Lindsay fulgt bandet på turné og blitt fotografert dansende foran scenen på flere konserter. Ryktene har lenge svirret om at hun og Max har innledet et forhold, noe han tidligere har avkreftet.

Max har kalt Lindsay en «groupie» og sa nylig at «hun er moro å feste med, men det kommer definitivt ikke til å bli noen barn med det første», ifølge New York Post.

Nå kan det likevel se ut som om Hollywood-stjernen endelig har fått kloa i 24-åringen. Mandag postet hun nemlig et bilde på Instagram av de to sammen på et hotellrom i London, og Lohan ser svært fornøyd ut over å ha fått litt alenetid med popstjernen, skriver nettstedet.

Max har tidligere vært forlovet med den britiske skuepsilleren Michelle Keegan (25), men paret gjorde det slutt i august i fjor.LES OGSÅ: - Jeg ble voldtatt mens Lindsay lå og sov