Blac Chyna og Lamar Odom:

Dette bildet skaper full forvirring

Blac Chyna og Lamar Odom ble fotografert sammen - de har begge vært en del av Kardashian-familien.

VEKKER OPPSIKT: Blac Chyna og Lamar Odom har begge vært i et forhold med en fra Kardashian-Familien. Nå stilte de to stjernene opp på bilde sammen til full forvirring. Foto: Splash News / NTB Scanpix
VEKKER OPPSIKT: Blac Chyna og Lamar Odom har begge vært i et forhold med en fra Kardashian-Familien. Nå stilte de to stjernene opp på bilde sammen til full forvirring. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den siste tiden har det stormet i «Keeping up with the Kardashians»-leiren, og spesielt rundt Rob Kardashian (30) og Blac Chyna (29).

Paret, som fikk datteren Dream sammen i november, har vært i en offentlig feide den siste tiden.

Det hele startet med at Rob delte en rekke dristige bilder av sin tidligere forlovede, Blac Chyna, hvor han hevdet at hun hadde vært utro mot ham. Chyna har i ettertid gått rettens vei etter hevnpornoen.

Fotografert sammen

Nå kan det imidlertid se ut til at blåser opp til ny storm rundt den verdensberømte familien.

Nylig ble nemlig Blac Chyna observert sammen med Khloé Kardashians (33) eksmann, Lamar Odom (37). Khloé er altså søsteren til Chynas eks, Rob.

Khloé og Lamar giftet seg i i 2009, etter å ha kjent hverandre i knappe ni måneder. I 2016 gikk derimot skilsmissen deres igjennom, etter at paret hadde vært separert over lengre tid.

Chyna og Lamar møttes onsdag i forrige uke under et arrangement for «IGoLive» i Beverly Hills. Dette skriver det australske nettstedet News.

Saken fortsetter nedenfor.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

Ville ha tilbake eksen

De to stjernene skal ha stilt opp på bilder sammen, og trolig har de begge kommet seg over sine tidligere partnere.

Likevel har Lamar innrømmet at han ønsket eksen tilbake for kort tid siden.

Det kan derimot se ut til at den tidligere NBA-spilleren er frem og tilbake når det kommer til sitt forhold med Khloé. Han har nemlig nylig forklart i et intervju med «The Wendy Williams Show» at det er best for dem begge at de holder hverandre på avstand.

- Jeg sa det uten å fornærme henne, at det ville være best for oss begge, forklarte basketstjernen.

SKILT: Khloé og Lamar giftet seg etter ni måneder etter at de ble kjent. I 2016 gikk skilsmissen igjennom. Foto: AFP / NTB Scanpix
SKILT: Khloé og Lamar giftet seg etter ni måneder etter at de ble kjent. I 2016 gikk skilsmissen igjennom. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Vi må holde hverandre på avstand, la han til, og nå kan det se ut til at han finner støtte hos en annen som har vært innblandet i den verdensberømte familien.

Satt skilsmissen på vent

Etter fire år som ektepar søkte Khloé Kardashian om skilsmisse fra NBA-proffen Lamar i desember 2013.

Grunnen til bruddet skal ha vært fordi Lamar slet tungt med rusmisbruk, og hadde vært utro med flere kvinner bak reality-stjernens rygg.

ENIGE: Til tross for Rob Kardashian og Blac Chynas turbulente forhold, later det til at dem ikke lar sine problemer gå utover deres felles datter, Dream. Foto: Splash News / NTB Scanpix
ENIGE: Til tross for Rob Kardashian og Blac Chynas turbulente forhold, later det til at dem ikke lar sine problemer gå utover deres felles datter, Dream. Foto: Splash News / NTB Scanpix Vis mer

Men da ektemannen ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada høsten 2015, etter en overdose, avlyste Khloe skilsmissen.

Den tidligere Lakers-proffen havnet i koma og svevde mellom liv og død mens flere av de indre organene hans var nær ved å svikte.

Da han sakte men sikkert kom seg på beina igjen, prøvde hun alt for å få ekteskapet til å fungere, men i mai i fjor avslørte Khloe at hun hadde søkt om skilsmisse for andre gang. I oktober samme året ble paret offisielt skilt.

Løy til ektemannen

Gjennom en rekke episoder av den populære realityserien «Keeping Up With the Kardashians» fikk TV-seerne et innblikk i parets turbulente forhold, men også hvordan de prøvde å få stifte familie sammen.

I juni innrømmet derimot Khloe at ønsket om barn med eksmannen kun var løgn.

- Jeg var gift, men det var ikke et spesielt sunt ekteskap. Derfor fortsatte jeg å late som at jeg prøvde å bli gravid, røpet 33-åringen i et videoklipp, gjengitt av E! News for to uker siden.

Til tross for at Khloe ønsket seg egne barn, er hun lettet over at det ikke skjedde mens hun var gift med Lamar.

- Det var et fryktelig dårlig tidspunkt. Jeg gjennomførte noen fertilitetsbehandlinger, men det var mest for hans skyld. Jeg latet som om det var meg det var noe galt med, men egentlig dekket jeg bare over for ham, fortalte hun videre.

Siden september i fjor har Khloé datet basketball-spiller Tristan Thompson (26).

Siden romansen ble kjent offentlig har paret delt en rekke søte bilder sammen og blir stadig observert i hverandres nærvær.

FORELSKET: Khloé Kardashian skal være svært lykkelig med kjæresten, Tristan Thompson. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Khloé Kardashian skal være svært lykkelig med kjæresten, Tristan Thompson. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ønsker seg barn

Nå kan det også se ut til at paret er klare for å ta forholdet ikke ett, men to steg videre. Det har en kilde nær duoen uttalt til det amerikanske bladet People.

- De har snakket om både bryllup og barn, sa kilden.

Ifølge Peoples kilde skal Khloé nå ønske seg barn.

- Hun har veldig lyst på barn, og håper det vil skje snart.

Reality-stjernen skal være stormforelsket og lykkelig sammen med sin nye flamme.

- Hun er veldig lykkelig og ser positivt på framtiden, sa kilden og la til at stjernen håper at en forlovelse snart vil skje.

I juni fyrte imidlertid paret opp under ryktene da Khloé delte tre polaroid-bilder på Snapchat. Teksten på ett av bildene var «Mamma + Pappa». Likevel skal ikke de to turtelduene være gravide riktig enda.

En kilde hevdet nemlig overfor TMZ at de bruker mamma og pappa som kallenavn på hverandre.

- Mamma og pappa er bare kallenavn de har på hverandre, og ikke noe mer enn det, forteller flere kilder nær paret til nettstedet.

Khloe selv så også ut til å avvise babyryktene. Dette gjorde hun ved å dele twitter-meldinger om at hun var bakfull etter bursdagsfeiringen.

LES OGSÅ: Bekreftet forholdet med 12 år yngre modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer