Dette bildet skaper debatt

Tenåringsidolet viste frem sin nye kropp for fansen.

I HARDTRENING: Miley viste stolt frem resultatet av den siste tidens hardtrening, da hun la ut dette bildet på sin Twitter-side. Foto: Twitter
I HARDTRENING: Miley viste stolt frem resultatet av den siste tidens hardtrening, da hun la ut dette bildet på sin Twitter-side. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen og skuespilleren Miley Cyrus (19) har den siste tiden lagt ut flere bilder av seg selv på sin side hos det sosiale nettstedet Twitter, hvor hun stolt viser frem sin stadig tynnere kropp.

Bildene har fått flere kostholdseksperter og fans til å rope varsko, i frykt for at «Hannah Montana»-stjernen er i ferd med å utvikle spiseforstyrrelser.

I det siste skal rykteflommen ha blitt så sterk, at Mileys personlige trener Mari Windsor har gått til postjernens forsvar.

- Folk må roe seg ned. Hun har det bra og føler seg vel, det er det viktigste. Hun ville bare gjøre kroppen sin fastere, det er alt, sier Windsor til bladet People.

Cyrus - som tidligere i år forlovet seg med filmstjerne-kjæresten Liam Hensworth - kommenterte ryktene på sin egen måte, med å henvise til sin kjærlighet for vaffel-spising på Twitter.

«Sitter oppe hele natten, spiser kylling og vafler og lager låter», skrev hun på sin nettside tidligere denne uken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mileys kjæreste holdt på å dø

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer