Dette bildet skal få kvinner til å elske kroppen sin

«Top model»-vinneren kaster klærne.

TYRA BANKS-SKRYT: - Tyra støtter og står bak kvinner i alle størrelser så lenge de er sunne. Hun er og blir en ledende figur i kampen for likestilling i moteindustrien, har Whitney Thompson tidligere uttalt.  Foto: All Over Press
TYRA BANKS-SKRYT: - Tyra støtter og står bak kvinner i alle størrelser så lenge de er sunne. Hun er og blir en ledende figur i kampen for likestilling i moteindustrien, har Whitney Thompson tidligere uttalt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Plus-size modellen Whitney Thompson (22), kvinnen som vant den åttende sesongen av amerikanske «Americas Next Top Model», kler av seg og viser store deler av kroppen sin i en reklame for å feire «Elsk din egen kropp»-dagen.
 
Den frodige 22-åringen stilte naken på fotoshoot sammen med en annen formfull modell, Chenese Lewis, som et forsøk på å få andre kvinner til å elske sin egen kropp, skriver RadarOnline.

Thompson fikk mye oppmerksomhet etter å ha vunnet Tyra Banks' populære realityshow, til tross for at hun ikke har den syltynne figuren som nærmest har blitt et krav i mote- og underholdningsindustrien.

- Tyra støtter og står bak kvinner i alle størrelser så lenge de er sunne. Hun er og blir en ledende figur i kampen for likestilling i moteindustrien, har Whitney Thompson tidligere uttalt til nettstedet.

Den flotte jenta, som kommer fra Atlantic Beach i Florida, slo i «Americas Next Top Model» sine slankere konkurrenter, samt andrefinalist Anya i den siste runden av programmet, som da involverte et moteshow i Roma. 

- Du er den første jenta med «some booty» som vinner, utropte «Top Model»-programleder, supermodell Tyra Banks, da Thompson vant.

Som vinner av «Americas Next Top Model» fikk Whitney kontrakt med anerkjente Elite Model Management.

Hun vant også en kontrakt verdt omlag 500.000 kroner med CoverGirl Cosmetics, i tillegg til at hun kom på coveret og fikk en fashionshoot med amerikanske Seventeen magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Tyra Banks har fått kroppen tilbake