Dette bildet sjokkerer USA

- Hun er et sosialt og profesjonelt utskudd, mener bobestyrer.

DØD: Gray Coleman gikk bort 28. mai i år, bare 42 år gammel. Foto: STELLA PICTURES
DØD: Gray Coleman gikk bort 28. mai i år, bare 42 år gammel. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: I slutten av mai ble det kjent at «Different Strokes»-stjernen Gary Coleman (42) er død, etter å ha kjempet for sitt liv i to døgn. Nå er et fotografi av en døende Coleman havnet på forsiden av det amerikanske skandalemagasinet Globe Magazine.

På bildet ligger Coleman, som døde 28. mai, med slange og dryp - livløs - i en sykehusseng. Ved siden av den nå avdøde skuespilleren poserer eks-kona hans, Shannon Price (24).

«Det var mord» er tittelen på forsiden av bladet, som også siterer Shannon Price på at «hun ikke dyttet ham».

Price ble skilt fra Coleman i 2008, men paret bodde fortsatt sammen i Santaquin, Utah da Coleman falt om med en hjerneblødning. Tilstanden hans var kritisk så han ble fraktet til Utah Valley Regional Medical Center.

Selv om paret ikke lenger var gift, var det Price som hadde det siste ordet da lengene noen dager senere skrudde av respiratoren.

Dion Mial, som har blitt utpekt til å bestyre boet etter den kjente og kjære TV-stjernen, hevder at det er eks-kona selv som har solgt bildet til Globe Magazine.

- Shannon Price er bare ute etter penger. Hun er et sosialt og profesjonelt utskudd, sier Mial ifølge TV-stasjonen CNN.

American Media, som eier Globe Magazine, bekrefter at de har kjøpt rettighetene til bildet, men en talsmann for selskapet vil ikke opplyse om hvor mye de betalte for bildet, og heller ikke hvem som solgte det.

Gary Coleman hadde på 1980-tallet barnerollen som Arnold Jackson i TV-serien «Different Strokes», men voksenlivet hans var ikke uten problemer. En leversykdom hemmet veksten. I tillegg hadde han adskillige sammenstøt med ordensmakten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: Gary Coleman er død