KONTROVERSIELT: Lourdes hadde på seg et armbånd med marihuana-motiv. Dette har satt sinner i kok i USA, skriver Radar Online.  Foto: Stella Pictures
KONTROVERSIELT: Lourdes hadde på seg et armbånd med marihuana-motiv. Dette har satt sinner i kok i USA, skriver Radar Online. Foto: Stella PicturesVis mer

Dette bildet sjokkerer foreldre

Kjendisdatteren (13) vekket sterke reaksjoner med marihuana-armbånd.

SEHER.NO: Madonnas datter Lourdes har rukket å bli 13 år gammel. Men hennes klesvaner og stil har gjentatte ganger stått i strid med det «vanlige foreldre» ville tillatt barna sine å gå med.

Da popdronningen hadde med seg barna sine til Paris tidligere denne måneden, for å spille inn scener til filmen «W.E.», nøt Lourdes dagen i en fornøyelsespark.

Der ble fotografene vitne til at 13-åringen hadde på seg et armbånd pyntet med et marihuana-blad, noe som har fått amerikanerne til å reagere kraftig. 

Madonna lanserte sin nye kleskolleksjon, «Material Girl», tidligere denne måneden. Det er en kolleksjon for tenåringer, og Lourdes stilte i den anledning opp for å fronte kolleksjonen.

Hotpants og små kjoler er blant plaggene som er til salgs, og mange har reagert sterkt på at klærne er alt for sensuelle og sexy for unge tenåringsjenter.

RadarOnline.com skriver at Madonna selv ikke har kommentert datterens valg av armbånd.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - 99 prosent av industrien er mykporno