AVSKYELIG: Mange reagerte voldsomt da Lady GaGa viste seg frem slik på scenen, kun timer etter massakeren i Nord-England. Foto: All Over Press
AVSKYELIG: Mange reagerte voldsomt da Lady GaGa viste seg frem slik på scenen, kun timer etter massakeren i Nord-England. Foto: All Over PressVis mer

Dette bildet sjokkerer England

- Det var helt avskyelig...

Se flere bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Popstjernen Lady GaGa er ikke akkurat kjent for sitt uskyldige image, og under onsdag kvelds opptreden i Manchester i England, skapte hun litt av en kontrovers.

24-åringen lot nemlig som om hun ble drept og spist på scenen av en gal morder. Dette skjedde kun få timer etter at drosjesjåføren Derrick Bird (52) drepte tolv mennesker i Nord-England.

Dekket av det som skulle etterligne blod på scenen, fikk Lady GaGa både fans og foreldre til å sperre øynene opp. Og reaksjonene har ikke latt vente på seg.

- Det var absolutt avskyelig, det jeg så. Vi vet at Lady GaGa ikke akkurat er helt vanlig familieunderholdning, men denne gangen gikk hun langt over streken, forteller moren til en 14 år gammel jente til Daily Mail.

Nå mener mange at selv om scenen var en del av popstjernens show, burde hun ha klart å tone det hele litt ned, i etterkant av en så forferdelig hendelse, som det som skjedde i Cumbria-distriktet tidligere på dagen.

- Det var ekstremt smakløst å se henne late som hun ble angrepet på en så skrekk-aktig måte, spesielt foran små barn.

I tillegg til det som skjedde i Nord-England onsdag på dagen, ble også Stephen Griffiths siktet for å ha drept tre prostituerte for få dager siden. Dette skjedde i Bradford.

- Det som skjedde i Bradford er veldig ferskt i minnene til folk. Det sammen med det som skjedde i Cumbria, burde få popstjernen til å være litt mer sensitive og ikke ha med scener som omhandler mord i showene deres.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Brøt sammen på scenen

REAGERER: Mange sinte fans og foresatte reagerer på superstjernens stunt. Foto: All Over Press
BLE DREPT: Lady GaGa latet som hun ble drept på scenen. Foto: All Over Press
TRAGEDIE: Var det virkelig så lurt å vise seg slik etter tragedien i England? Foto: All Over Press
AVSKYELIG: Mange reagerte voldsomt da Lady GaGa viste seg frem slik på scenen, kun timer etter massakeren i Nord-England. Foto: All Over Press