Justin Bieber:

Dette bildet setter fyr på nettet

Superstjerna vekker oppsikt med svar på barte-kritikken.

VEKKER OPPSIKT: Justin Bieber har den siste tiden fått stor oppmerksomhet for barten sin. Nå har han imidlertid svart kritikerne, og det tok ikke lang tid før superstjernens svar gikk viralt. Foto: NTB scanpix
VEKKER OPPSIKT: Justin Bieber har den siste tiden fått stor oppmerksomhet for barten sin. Nå har han imidlertid svart kritikerne, og det tok ikke lang tid før superstjernens svar gikk viralt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke uvanlig at bisarre trender og hendelser går viralt, og nå har det skjedd igjen. Denne gangen er det Justin Bieber (25) som har hatt en brikke med i spillet.

Stjernen har den siste tiden vekket stor oppsikt med sitt eget ansiktshår. Bieber har nemlig anlagt bart, og det har ikke akkurat gått ubemerket hen. Kritikken fra fansen har nemlig haglet inn.

25-åringen på sin side har bitt seg merke i barte-kritikken, og kom nylig med et svar til kritikerne som i etterkant har gått viralt.

Barteprotest

De siste par ukene har superstjernen stadig vist frem sin hårete overleppe til fansen, blant annet i form av innlegg på Instagram. Kommentarene har rent inn, hvor stadig flere påpeker at han bør fjerne barten.

Bieber har for lengst oppdaget oppstyret ansiktshåret hans forårsaker, og kom nylig med et humoristisk svar til kritikerne. I helgen var 25-åringen på besøk i New York, og der møtte han på en som er kjent under navnet «Dude with sign».

View this post on Instagram

@zuck

A post shared by Seth (@dudewithsign) on

Seth, som han egentlig heter, driver en Instagram-konto med nesten fem millioner følgere. Her deler han stadig bilder av at han holder opp skilt i protest til diverse anledninger - med en humoristisk vri.

Denne gang var det barten til Bieber som fikk gjennomgå.

View this post on Instagram

CHANGES out Feb 14

A post shared by Seth (@dudewithsign) on

På et bilde ser man Seth holde opp et skilt hvor det står «Justin Shave Your Mustache». På siden står Bieber selv med et tydelig svar: «No».

Selv kona Hailey Bieber (23) har uttrykt at hun ikke er fan av barten, som artisten for øvrig har gitt navnet «Mustashio». Dette stopper likevel ikke stjernen, som bare fortsetter å gro den ytterligere.

- Han føler at han i alle år har vært «The Pretty Boy», og elsker hvor mye alle hater den. Han syns det er hysterisk morsomt, forteller en kilde til Page Six, og fortsetter:

- Han liker den ikke selv en gang, men desto mer folk hater den, desto lengre vil han beholde den.

Åpnet opp om rusmisbruk

Bieber er for tiden i full gang med sitt comeback i rampelyset, etter flere års pause. I anledning sitt nye album «Changes» som slippes senere denne uken, har han gitt ut dokumentarserien med navn «Justin Bieber: Seasons» på YouTube.

I serien har fansen fått innblikk i artistens liv og hva som har foregått siden han avlyste siste del av turneen sin i 2017. Der får de også et innsyn i hittil ukjente detaljer rundt hans fortid med rus og en ukjent sykdom.

BAK GARDINEN: I den nye dokumentarserien «Justin Bieber: Seasons» får man et innblikk i superstjernens liv de siste årene. Vis mer

25-åringen opplevde tidlig suksess karrieremessig, og presset ble til slutt så uutholdelig at han begynte å eksperimentere med diverse rusmidler i et forsøk på å fjerne det indre stresset han opplevde som følge av egen karriere. Dette kommer fram i dokumentarserien.

- Det var et tidspunkt hvor jeg sippet lean (miks av hostesaft og opioider, journ.anm.), poppet piller, tok MDMA, fleinsopp, alt. Og det var min måte å flykte på. Jeg var bare ung, du vet, slik som alle andre i industrien og folk i verden som eksperimenterer, fortalte han åpenhjertig, og la til:

ÅPEN: Bieber åpner seg opp om fortiden sin i sin nye dokumentarserie. Her avbildet med kona Hailey Bieber på seriens premiere. Foto: NTB scanpix
ÅPEN: Bieber åpner seg opp om fortiden sin i sin nye dokumentarserie. Her avbildet med kona Hailey Bieber på seriens premiere. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Men min erfaring med det skjedde foran kameraer, og jeg hadde et annet nivå av eksponering.

Videre kom det frem at det på et tidspunkt ble så alvorlig at hans egen sikkerhetsvakt kom inn på rommet flere ganger om natten for å sjekke at stjernen var i live. Han skal selv ha innsett alvorlighetsgraden, og klarte etter hvert å snu om livsstilen sin.

LES OGSÅ: Skal ha blitt dumpet av ektemannen på melding

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer