Justin Bieber:

Dette bildet setter fyr på nettet

Superstjerna vekker oppsikt med svar på barte-kritikken.

VEKKER OPPSIKT: Justin Bieber har den siste tiden fått stor oppmerksomhet for barten sin. Nå har han imidlertid svart kritikerne, og det tok ikke lang tid før superstjernens svar gikk viralt. Foto: NTB scanpix
VEKKER OPPSIKT: Justin Bieber har den siste tiden fått stor oppmerksomhet for barten sin. Nå har han imidlertid svart kritikerne, og det tok ikke lang tid før superstjernens svar gikk viralt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ikke uvanlig at bisarre trender og hendelser går viralt, og nå har det skjedd igjen. Denne gangen er det Justin Bieber (25) som har hatt en brikke med i spillet.

Stjernen har den siste tiden vekket stor oppsikt med sitt eget ansiktshår. Bieber har nemlig anlagt bart, og det har ikke akkurat gått ubemerket hen. Kritikken fra fansen har nemlig haglet inn.

25-åringen på sin side har bitt seg merke i barte-kritikken, og kom nylig med et svar til kritikerne som i etterkant har gått viralt.

Barteprotest

De siste par ukene har superstjernen stadig vist frem sin hårete overleppe til fansen, blant annet i form av innlegg på Instagram. Kommentarene har rent inn, hvor stadig flere påpeker at han bør fjerne barten.

Bieber har for lengst oppdaget oppstyret ansiktshåret hans forårsaker, og kom nylig med et humoristisk svar til kritikerne. I helgen var 25-åringen på besøk i New York, og der møtte han på en som er kjent under navnet «Dude with sign».

Seth, som han egentlig heter, driver en Instagram-konto med nesten fem millioner følgere. Her deler han stadig bilder av at han holder opp skilt i protest til diverse anledninger - med en humoristisk vri.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer