Emma Watson:

Dette bildet setter fart på ryktemølla

Nye bilder av «Harry Potter»-stjernen gir fansen stjerner i øynene.

FORLOVET?: Skuespiller Emma Watson ble nylig sett med en ring på ringefingeren. Nå spekuleres det på om ikke superstjernen er forlovet med kjæresten Leo Alexander Robinton. Foto: Backgrid USA/ NTB
FORLOVET?: Skuespiller Emma Watson ble nylig sett med en ring på ringefingeren. Nå spekuleres det på om ikke superstjernen er forlovet med kjæresten Leo Alexander Robinton. Foto: Backgrid USA/ NTB Vis mer
Publisert

For nærmere to år siden ble skuespiller Emma Watson (30) sett kyssende på det som den gang ble omtalt som en «mystisk» mann.

Den «mystiske» mannen viste seg å være Watsons kjæreste, forretningsmannen Leo Alexander Robinton (31), ifølge Daily Mail.

Duoen har imidlertid holdt en svært lav profil, og forholdet har aldri blitt bekreftet offentlig.

Nå ryktes det at paret skal ha tatt forholdet et steg videre. Det skriver The Sun og Daily Mail.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

Forlovet?

På ferske bilder fanget av paparazzi-kameraet sees «Harry Potter»-stjernen med en sølvring på ringfingeren, og det spekuleres på om ikke 30-åringen er forlovet med sin utkårede.

FORLOVELSESRYKTER: Det spekuleres på om Emma Watson og kjæresten Leo Alexander Robinton har blitt forlovet etter at Watson ble observert med en ring på ringefingeren. Foto: AMCO, SXAC, MADI20 / NTB
FORLOVELSESRYKTER: Det spekuleres på om Emma Watson og kjæresten Leo Alexander Robinton har blitt forlovet etter at Watson ble observert med en ring på ringefingeren. Foto: AMCO, SXAC, MADI20 / NTB Vis mer

Ifølge Daily Mail hadde kjæresteparet nettopp kommet hjem fra en reise sammen til Mexico da de ble knipset bilder av. Skuespilleren omfavnet kjæresten iført munnbind, t-skjorte og flip-flops ved flyplassen i Los Angeles.

Turtelduene har foreløpig ikke bekreftet forlovelsesryktene offentlig.

«HARRY POTTER»-STJERNE: Emma Watson er et kjent fjes verden over etter å ha medvirket i de åtte «Harry Potter»-filmene. Foto: Cyril Pecquenard/ Rex / NTB
«HARRY POTTER»-STJERNE: Emma Watson er et kjent fjes verden over etter å ha medvirket i de åtte «Harry Potter»-filmene. Foto: Cyril Pecquenard/ Rex / NTB Vis mer

- Har introdusert ham for foreldrene

Som nevnt fant Watson tonen med Robinton i 2019. California-mannen har en tvillingbror som heter Archer, i tillegg til broren Charlie (35), og søstrene Lily (36) og Daisy (33).

Paret har blitt observert sammen i «Little Women»-stjernens hjemland også. I Londons gater har de blant annet blitt sett på bakerier og kaféer.

- Emma og Leo har gjort alt i sin makt for å holde forholdet privat. Etter at de ble avbildet kyssende i oktober slettet Leo alle sine kanaler sosiale medier i et forsøk på å beskytte romansen deres, fortalte en kilde til Daily Mail i fjor, og la til:

- Hun har introdusert ham for foreldrene sine. Hun er veldig seriøs rundt dette forholdet.

TURTELDUER: Skuespiller Emma Watson ble koblet til forretningsmannen Leo Alexander Robinton i oktober 2019 da de ble avbildet kyssende. Foto: Zed Jameson / BACKGRID / NTB
TURTELDUER: Skuespiller Emma Watson ble koblet til forretningsmannen Leo Alexander Robinton i oktober 2019 da de ble avbildet kyssende. Foto: Zed Jameson / BACKGRID / NTB Vis mer

Var forelsket i kollegaen

Før kyssebildene av Watson og Robinton dukket opp, ble filmstjernen koblet til «Harry Potter»-kollegaen Tom Felton (33).

Romanseryktene mellom de to begynte å svirre sommeren 2019 etter at Felton, som spilte Draco Malfang i de berømte filmene, postet et Instagram-bilde av ham og Watson i pysjamas, hvor han så ut til å lære henne å spille gitar.

I et intervju med Seventeen Magazine helt tilbake i 2011 kunne for øvrig 30-åringen avsløre at hun hadde et godt øye til Felton da de spilte inn «Harry Potter».

- I de to første filmene hadde jeg et stort «crush» på Tom Felton. Han var min første forelskelse, fortalte hun til bladet.

Angst for å bli eldre

I rundt to år var også stjernen kjæreste med IT-entreprenør William «Mack» Knight (40). De to holdt en svært lav profil i media, og da bruddet ble kjent i november 2017, skulle det allerede ha vært slutt mellom dem en stund.

Tidligere samme år forklarte Hollywood-stjernen hvorfor hun ikke ønsker å utlevere personlige detaljer om seg selv og sitt liv.

- Jeg vil være konsekvent her. Jeg kan ikke snakke om kjæresten min i et intervju og forvente at folk ikke skal ta paparazzibilder av meg mens jeg går utenfor hjemmet mitt. Man kan ikke gjøre begge deler, fortalte hun til Vanity Fair.

Vis mer

I april i fjor fylte Watson 30 år, og i et intervju med Vogue noen måneder før den store dagen, innrømmet hun at hun hadde vært stresset og bekymret for å bli eldre med tanke på livssituasjonen sin.

- Dersom du ikke har bygget et hjem, ikke har en ektemann og ikke har et barn innen du fyller 30 år - og du i tillegg ikke er på et stabilt og sikkert sted i karrieren - så fylles man med en utrolig stor mengde angst, delte hun åpenhjertig.

LES OGSÅ: Røper hemmelig forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer