NYTT PAR?: Bella Thorne og Brandon Lee har vært mye sammen den siste tiden. Denne helgen delte den søte Disney-stjernen dette Instagram-bildet med fansen, der de to tilsynelatende er på middagsdate sammen. Foto: Instagram
NYTT PAR?: Bella Thorne og Brandon Lee har vært mye sammen den siste tiden. Denne helgen delte den søte Disney-stjernen dette Instagram-bildet med fansen, der de to tilsynelatende er på middagsdate sammen. Foto: InstagramVis mer

Dette bildet setter fart i ryktene

TV-stjernen Bella Thorne har funnet tonen med eldstesønnen til Pamela Anderson.

SEOGHØR.NO: De siste ukene skal kjærlighetsryktene ha begynt å svirre rundt Bella Thorne (17) og Brandon Lee (18), som er den eldste sønnen til Pamela Anderson (47).

Den søte TV-stjernen, kjent fra serier som «Shake It Up!» og «Big Love», har virkelig funnet tonen med kjekke Brandon, og ifølge E! News er det mer enn vennskap mellom de to.

- De dater hverandre. Men forholdet er forsatt på et tidlig stadium, avslører en kilde overfor nettstedet.

Selv om verken Bella eller Brandon offisielt har bekreftet at de er et par, avviser de definitivt ikke romanseryktene. På sosiale medier er duoen ikke redde for å vise fansen at de tilbringer tid sammen.

Saken fortsetter under bildet.

Nobu with this one @brandon__lee

Et bilde publisert av BELLA (@bellathorne)

I helgen delte Bella et bildeInstagram-profilen sin, der hun og Brandon poserer med armene rundt hverandre. Ifølge bildeteksten spiste de to middag sammen på restauranten Nobu.

Flere av 17-åringens Instagram-følgere spør om hun og Brandon dater, eller om han er den nye kjæresten hennes.

With this one last night... And @miillffhunter in the back haha.

Et bilde publisert av Brandon Lee (@brandon__lee)

For et par dager siden la også Brandon ut et bilde av de to sammen på Instagram, der han holder Bella tett inntil seg.

Here's to fence hopping and sunset watching. #tomboylife @brandon__lee

Et bilde publisert av BELLA (@bellathorne)

Og de to unge stjernene tilbragte visst tid sammen tidligere denne måneden også. For et par uker siden delte Bella Thorne en bildecollage der hun og Brandon Lee tilsynelatende ser på solnedgangen og klatrer over gjerder sammen.

LES OGSÅ: Dette har Kathrine og Jan Thomas aldri gjort før