SKJULTE ANSIKTET: Selena Gomez bruker hendene for å skjule ansiktet sitt. det var nok til at ryktene begynte å gå om at hun hadde fått seg en i fleisen av en Justin Bieber-fan. Foto: All Over Press
SKJULTE ANSIKTET: Selena Gomez bruker hendene for å skjule ansiktet sitt. det var nok til at ryktene begynte å gå om at hun hadde fått seg en i fleisen av en Justin Bieber-fan. Foto: All Over Press Vis mer

Dette bildet satte fart i ryktene

Men nå slår Selena Gomez tilbake.

Publisert
SEHER.NO: Den unge superstjernen Selena Gomez (18) har motatt trusler på nettet fra fans som tilber kjæresten hennes, Justin Bieber (17). Nå ser det ut til at den hatefulle fansen har tatt det hele et steg videre, skriver People.
 
Onsdag startet ryktene - på Twitter - om at Gomez hadde blitt slått i ansiktet av en fan. Ryktene oppsto etter at det dukket opp et bilde av 18-åringen der hun forsøker å skjule ansiktet sitt og det som ser ut til å være en hoven leppe.

Dermed gikk ryktene om at Gomez hadde fått seg en i fleisen av en sjalu Bieber-fan som en farsott på nettsamfunnet.

Den unge jenta slår nå tilbake mot det som skrives.

- Det er absolutt ingen sannhet i dette, sier Gomez' talsperson til People.

Det mye omtalte bildet ble tatt av paparazzier utenfor Maggianos restaurant i Los Angeles, der Selena Gomez sammen med Bieber feiret hans 17-årsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Flørtet foran kameraene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer