BLIR TREBARNSMOR: Artisten Beyoncé har fra før datteren Blue Ivy (5) med ektemannen Jay Z. Nå venter hun tvillinger, og flere mener nå at hun har avslørt hvilket kjønn de to småtassene har. Foto: NTB scanpix 
BLIR TREBARNSMOR: Artisten Beyoncé har fra før datteren Blue Ivy (5) med ektemannen Jay Z. Nå venter hun tvillinger, og flere mener nå at hun har avslørt hvilket kjønn de to småtassene har. Foto: NTB scanpix Vis mer

Beyoncé:

Dette bildet kan ha røpet kjønnet på Beyoncés tvillinger

Spekulasjonene svirrer etter popstjernens mystiske detalj.

(Seoghør.no): Tusenvis av fans mener Beyoncé Knowles kan ha røpet kjønnet på sine kommende tvillinger - ved hjelp av øredobbene.

Da det i starten av februar ble kjent at artisten Beyoncé (35) venter tvillinger, gikk Internettet fullstendig av skaftet.

«Pretty Hurts»-sangeren valgte å avsløre nyheten på Instagram, ved at hun viste frem magen i undertøy på en seng av blomster.

Fotografiet ble det mest likte i det sosiale mediets historie, med over 10,8 millioner likerklikk i skrivende stund.

Gratulasjonene kom fra fjern og nær etterpå, og før termin er det mange som har fundert på hvilket eller hvilke kjønn tvillingene har.

Det er nemlig ikke kjent om de er eneggede eller toeggede, og om det er en gutt og en jente, to gutter eller to jenter.

Men det kan det være slutt på nå.

Hinter med pynten

På Instagram og på sin egen nettside har artisten nylig lagt ut flere bilder av seg selv, der den voksende babymagen kommer godt frem.

I en tettsittende sort kjole, stylet med lårhøye støvletter og en Gucci-veske, holder hun på magen som rommer de to små.

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

Det er derimot øredobbene hennes som får enkelte til å reagere. I 2008 ga artisten ut albumet «I Am... Sasha Fierce», der singelen «If I Were A Boy» var en av platas mest suksessfulle.

I videoen, som ble gitt ut samme år, har artisten på seg et par runde, glitrende øredobber.

Nå har Beyoncé valgt å tørke støv av øredobbene fra den gang.

De har hun på seg på de nye bildene hun har lagt ut, og mange mener derfor at tvillingene blir to gutter.

«Beyoncé er typen som subtilt avslører kjønnet på barna sine med øreringer. Hvorfor skulle frøken pen ellers ha brukt «If I Were A Boy»-ørepynten?», har brukeren @Yawncey skrevet på Twitter.

Det er mange tydeligvis enig i, og meldingen er delt videre hele 18 000 ganger og likt av over 35 000.

Subtil i kjent stil

Dette er på langt nær første gang artisten har valgt å hinte rundt kommende hendelser i sosiale medier med kryptiske meldinger.

Like før hun slapp albumet «Lemonade» i fjor, som vant flere priser under årets Grammy-utdeling, la hun ut et bilde av seg selv som holdt en nyplukket sitron.

På tidspunktet hadde ingen den fjerneste anelse om at artisten ville slippe et album som spilte på bildets frukt i nær fremtid.

Et innlegg delt av Beyoncé (@beyonce)

Flere mener også at hun skal ha hintet om graviditeten lenge før hun offentliggjorde den.

Rundt juletider publiserte artisten en video av seg selv foran et gigantisk juletre, og tar på et tidspunkt opp to fingre.

Flere spekulerer i om dette kan ha vært et tidlig tegn på at popdronningen skulle få to nye arvinger.

Det er heller ikke første gang 35-åringen bruker antrekket sitt til å komme med hint. Under Grammy-utdelingen fikk hennes norske antrekk, signert Petter Dundas, mye oppmerksomhet. Flere bet seg merke i en mystisk medaljong.

KLARER DU Å FINNE DET? Beyoncés sceneantrekk under Grammy-utdelingen var gjennomtenkt til fingerspissene. Foto: NTB scanpix
KLARER DU Å FINNE DET? Beyoncés sceneantrekk under Grammy-utdelingen var gjennomtenkt til fingerspissene. Foto: NTB scanpix Vis mer
GULLBELAGT ANSIKT: Er det Beyoncés ansikt vi ser her? Foto: Matt Sayles / Invision / AP / NTB Scanpix
GULLBELAGT ANSIKT: Er det Beyoncés ansikt vi ser her? Foto: Matt Sayles / Invision / AP / NTB Scanpix Vis mer

Både nettstedet Buzzfeed og magasinet Cosmopolitan oppdaget den relativt bortgjemte medaljongen først noen dager etter utdelingen, mens Refinery29 og TIME var litt tidligere ute. Flere andre medier, som britiske Metro og svenske Aftonbladet, kastet seg på i går.

Selv om artisten ikke har røpet noe selv, er de fleste enige om hvem som er avbildet på popstjernens kjole.

- Det er hennes eget ansikt. Hun våker over tvillingene, skriver BuzzFeed.

LES OGSÅ: Dro på kjærlighetsferie etter bruddryktene