RØRT: - Jan Fredrik er et av de mest karismatiske og engasjerte menneskene jeg har møtt i mitt liv, og det er selvfølgelig rørende at han tar til tårene for meg, mener "X Factor"-deltager Tommy Fredvang. Foto: TV 2
RØRT: - Jan Fredrik er et av de mest karismatiske og engasjerte menneskene jeg har møtt i mitt liv, og det er selvfølgelig rørende at han tar til tårene for meg, mener "X Factor"-deltager Tommy Fredvang. Foto: TV 2Vis mer

Dette bildet forteller det meste

- Tårene kom hos oss begge, sier "X Factor"-finalisten.

Se bildene av alle "X Factor"-finalistene nederst i saken!

SEHER.NO: Avgjørelsens time er overstått, og de 12 deltagerne som skal utgjøre "X Factor"-finalene er omsider klare. Én av dem er Tommy Fredvang, som gjorde et sterkt inntrykk på dommer Jan Fredrik Karlsen da han fikk beskjeden om at han er én av dem som får være med i finalerundene.

Fra før av er det kjent at Mira Craig er den av dommerne som skal coache kategorien "grupper" videre i konkurransen, mens Jan Fredrik skal lede dem som er over 25 år gamle. Peter Peters får ansvaret for dem under 25.

Gjennom onsdagens "dommercamp" skulle hver enkelt av dommerne redusere antallet i hver gruppe fra åtte til fire - slik at man altså står igjen med 12 finalister. Det gjorde at noen fikk mildt sagt gitt uttrykk for følelsene sine, én av dem dog noe uventet.

- Jan Fredrik er et av de mest karismatiske og engasjerte menneskene jeg har møtt i mitt liv, og det er selvfølgelig rørende at han tar til tårene for meg. Det er stort, og betydde mye for meg, forteller Tommy Fredvang til Seher.no.

Det som skjedde i programmet var at produksjonsteamet skulle filme at Tommy setter seg ned på en terasse for å få dommen på om han er videre eller ikke. Men på grunn av at en kaffekopp stod i veien, måtte han inn igjen og ventet. Fra litt avstand så 27-åringen at Jan Fredrik sukket og pustet tungt - dermed trodde han at det hele var over for hans del.

- Da jeg kom inn igjen begynte han på leksa si, og sa at jeg ikke var blant de åtte. Litt senere kom "men blant de fire"! Da tok følelsene overhånd, og jeg skal innrømme at også tårene rant, ja, forteller han.

Tommys reaksjon gjorde altså at det hele også ble for mye for Jan Fredrik, som selv også tok tårene fatt.

- Han felte noen tårer han også, ja. Men jeg tror i hvert fall at han nå ser hvor fryktelig gjerne jeg vil være en del av dette.

- Hvilke forventninger har du nå til finalerundene?

- Først og fremst må jeg si at jeg er utrolig stolt, og når jeg ser nivået her kan jeg ikke engang forestille meg hvordan noen i det hele tatt kan ryke ut. Jeg prøver i hvert fall å nyte hvert sekund, og å leve i nuet. Vi deltagerne må bare tenke på hva vi selv kan gjøre, så får folket bestemme resten, sier Stavanger-gutten til Seher.no.

Disse er finalister i ¨høstens "X Factor":

Grupper:

Shackles (Charlotte Kjær fra Tønsberg, Lwam Feshatzion fra Oslo, Malin Winther fra Sandnes og Inger Lise Hope fra Stavanger)
       
No Name - No Fame (Kristian Kristensen, Inge Bremnes, Truls Stoltenberg og Martin Kjær Killie) fra Harstad

The Johnsen Sisters (Lisa Tverrå Johnsen og Julie Tverrå Johnsen), fra Mosjøen

Reaching Horizons (Anders Ringdal Strøm og Per Fredrik Åsly), fra Sandefjord

Under 25:

Rikke Lie fra Ålesund

Gabrielle Leithaug fra Bergen

Pernille Svensen Øiestad fra Nøtterøy

Lise Mæland fra Sandefjord

Over 25:

Chand Torsvik fra Namsos

Tommy Fredvang fra Stavanger

Mari Lorentzen fra Tvedestrand

Stine Terese Tinker Julseth fra Stavanger
"X Factor"-finalene ser du på TV 2 fredager kl 20.00. Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Fy f... og hun er bare 16 år! 

VIDERE 1: Stine Terese Tinker Julseth fra Stavanger. Foto: TV 2
VIDERE 2: The Johnsen Sisters, med Lisa Tverrå Johnsen og Julie Tverrå Johnsen, fra Mosjøen. Foto: TV 2
VIDERE 3: Shackles, med Charlotte Kjær fra Tønsberg, Lwam Feshatzion fra Oslo, Malin Winther fra Sandnes og Inger Lise Hope fra Stavanger. Foto: TV 2
VIDERE 4: Tommy Fredvang fra Stavanger. Foto: TV 2
VIDERE 5: Pernille Svensen Øiestad fra Nøtterøy. Foto: TV 2
VIDERE 6: No Name - No Fame, med Kristian Kristensen, Inge Bremnes, Truls Stoltenberg og Martin Kjær Killie, fra Harstad. Foto: TV 2
VIDERE 7: Rikke Lie fra Ålesund. Foto: TV 2
VIDERE 8: Reaching Horizons, med Anders Ringdal Strøm og Per Fredrik Åsly, fra Sandefjord. Foto: TV 2
VIDERE 9: Chand Torsvik fra Namsos. Foto: TV 2
VIDERE 10: Mari Lorentzen fra Tvedestrand. Foto: TV 2
VIDERE 11: Lise Mæland fra Sandefjord. Foto: TV 2
VIDERE 12: Gabrielle Leithaug fra Bergen. Foto: TV 2
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.