Dette bildet fikk nettet til å ta av

Hollywood-stjernen Jared Leto har skapt ny Instagram-trend.

ELSKER NATUREN: Skuespiller og artist Jared Leto har vært veganer i mange år, og for en drøy uke siden demonstrerte han sin kjærlighet til naturen med dette Instagram-bildet. Før Hollywood-stjernen fikk sukk for seg skapte bildet en ny farsott på sosiale medier. Foto: Jared Leto/ Instagram
ELSKER NATUREN: Skuespiller og artist Jared Leto har vært veganer i mange år, og for en drøy uke siden demonstrerte han sin kjærlighet til naturen med dette Instagram-bildet. Før Hollywood-stjernen fikk sukk for seg skapte bildet en ny farsott på sosiale medier. Foto: Jared Leto/ Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jared Leto (42) ante neppe hva han skulle utløse da han for en drøy uke siden postet et bilde på Instagram-kontoen sin av at han klemte et tre.

Det morsomme bildet har nemlig skapt en farsott på Instagram, som til og med har fått sin egen hashtag: #JaredHugginLeto.

De siste dagene har fans av Hollywood-stjernen photoshoppet ham inn i et utall fotografier på Instagram og Twitter.

Dette har medført at «Dallas Buyers Club»-stjernen har dukket opp i diverse festlige positurer: Klemmende på låret til Angelina Jolie eller Beyoncé, på fjeset til USAs president Barack Obama, på toppen av en skyskraper og så videre, og så videre.

Nesten 1800 bilder på Instagram har brukt den nye hashtagen i løpet av den siste uken.

Hyller den kreative fansen

Skuespilleren og sangeren, som for tiden er på turné med bandet Thirty Seconds To Mars, er svært begeistret over meme'et han har skapt og har repostet flere av de kreative bildene på Instagram-kontoen sin.

- Haaaa, folkens, dere er gærne! #jaredhugginleto på Angelinas bein??? :), kommenterte han til dette bildet av ham «på» Angelina Jolie - et bilde som forøvrig skapte sin egen farsott på nettet etter at skjønnheten viste masse bein på Oscar-utdelingen i 2012.

Det opprinnelige bildet av Jared Leto og treet ble tatt på en fridag fra Love Lust Faith+Dreams-turnéen i Europa, skriver Daily Mail. I teksten til bildet omtalte Leto, som har levd som veganer i en årrekke, seg som en «treelskende hippie».

Filmstjernen har også lagt sin elsk på bildet der han klemmer fjeset til president Obama, som han repostet i helgen med følgende bildetekst:

- Haaaaaa! Selv president Barack Obama får litt kjærlighet fra #JaredHuggingLeto. Dere er hysteriske, folkens...

LES OGSÅ: - De ser ut som tvillinger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer