FIKK KJÆRESTEN TIL Å REAGERE: Disse bildene av en kraftig beruset Amy Winehouse på London-nattklubben «Jazz after Dark» i forrige uke fikk kjæresten hennes til å tvinge henne til nytt rehab-opphold. Foto: All Over
FIKK KJÆRESTEN TIL Å REAGERE: Disse bildene av en kraftig beruset Amy Winehouse på London-nattklubben «Jazz after Dark» i forrige uke fikk kjæresten hennes til å tvinge henne til nytt rehab-opphold. Foto: All Over Vis mer

Dette bildet fikk kjæresten til å sprekke

Amy Winehouse tvinges på vannvogna etter skandalekveld.

SEHER.NO:  Den skandale-ombruste popartisten Amy Winehouse (27) har blitt beryktet for sine inntak av både alkohol og narkotiske stoffer.

Til tross for flere opphold på Storbritannias mest eksklusive avvenningsklinikker, har ikke Amy klart å legge fra seg det ville livet, og nå setter hennes nye kjæreste ned foten.

Etter at Amy forrige uke ble avbildet sørpe full på flere av Londons nattklubber, skal kjæresten Reg Traviss ifølge The Sun ha tent på alle pluggene.

Kort etter ga han henne ultimatumet «alkoholen eller meg».

- Når hun ikke er full, har de det strålende sammen. Men Reg har bedt henne holde seg edru, eller så vil han si farvel. Forrige uke gikk hun på en skikkelig smell, sier en kilde til The Sun.

Amy Winehouse skal ha fulgt kjærestens råd og lagt seg inn på avvenningsklinikk etter ultimatumet.

- Hun vil gjerne beholde ham, så hun prøver å bli edru, sier kilden til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Amy til sykehus etter fyllekule