Dette bildet fikk Graham Norton-seerne til å rase

- Hun er en respektløs ku.

COOPER FIKK SKRYT: Bradley Cooper bar valmuesymbolet, og fikk skryt for det, mens Sienna Miller må tåle kraftig kritikk fra TV-seerne i Storbritannia. Foto: wenn.com
COOPER FIKK SKRYT: Bradley Cooper bar valmuesymbolet, og fikk skryt for det, mens Sienna Miller må tåle kraftig kritikk fra TV-seerne i Storbritannia. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Sienna Miller (33) fikk massiv kritikk etter at hun nylig gjestet talkshowet «The Graham Norton Show», som her til lands sendes på TVNorge.

Etter å ha vist seg på TV-skjermen uten å bære en valmue på klærne, tok mange til sosiale medier for å lange ut mot stjernen.

8. november er det nemlig «Remembrance Sunday» i Storbritannia, der falne krigshelter fra 1. og 2. verdenskrig, samt senere konflikter, hedres. Valmuen er et symbol for nettopp dette.

Og da oppmerksomme seere fikk med seg at Miller var den eneste til stede uten en valmueblomst, fyrte mange løs med kommentarer.

Saken fortsetter under bildet.

FÅR KRITIKK: Sienna Miller får kritikk fra seerne for at hun ikke kom med en valmue på brystet, slik programleder Graham Norton og skuespilleren Bradley Cooper gjorde i «The Graham Norton Show». Foto: Pa Photos
FÅR KRITIKK: Sienna Miller får kritikk fra seerne for at hun ikke kom med en valmue på brystet, slik programleder Graham Norton og skuespilleren Bradley Cooper gjorde i «The Graham Norton Show». Foto: Pa Photos Vis mer«Fint å se at Bradley Cooper hadde en valmue på seg. Sienna Miller er tydeligvis ikke interessert», skrev en bruker ifølge Contactmusic.com.

«Hvorfor har ikke Sienna Miller en valmue? Har hun nektet? Hvis det er tilfellet, hvorfor får hun lov til å være med på showet. Hun er en respektløs ku», skrev en annen.

Ifølge The Sun skal imidlertid Miller ha hatt på seg en blomst, men tatt den av før hun gikk på scenen, angivelig fordi den «dro i klærne hennes».

BBC skriver at i «The Graham Norton Show» er reglene slik at gjestene selv bestemmer om de vil ha på seg en valmue eller ikke.

BAR VALMUE: Downton Abbey-stjernen Dame Maggie Smith bar også en valmue på bryste, da hun var gjest hos Graham Norton. Det samme gjorde skuespiller Alex Jennings. Foto: wenn.com
BAR VALMUE: Downton Abbey-stjernen Dame Maggie Smith bar også en valmue på bryste, da hun var gjest hos Graham Norton. Det samme gjorde skuespiller Alex Jennings. Foto: wenn.com Vis mer


Gjestene Dame Maggie Smith, Alex Jennings, Bradley Cooper, samt vert Graham Norton bar en valmue på klærne sine i programmet.

Miller har ennå ikke kommentert saken.LES OGSÅ: - Det har vært et skikkelig drittår

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer