<strong>MORSK:</strong> Alle deltakerne av årets «Skal vi danse» jublet til kameraene bort sett fra Frank Løke. Det morske uttrykket har i ettertid blitt plukket opp i sosiale medier. Foto: Nina Hansen / Dagbladet.
MORSK: Alle deltakerne av årets «Skal vi danse» jublet til kameraene bort sett fra Frank Løke. Det morske uttrykket har i ettertid blitt plukket opp i sosiale medier. Foto: Nina Hansen / Dagbladet. Vis mer

Frank Løke:

Dette bildet fikk Frank Løke til å gå viralt

- Jeg prøvde å være litt macho.

Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag lanserte TV 2 årets «Skal vi danse»-deltakere på Operaen i Oslo, der deltakere og presse var til stede.

Blant årets deltakere skal blant andre tidligere håndballspiller Frank Løke (38), som også er kjent fra andre realityprogram som «Råskap» og «Farmen Kjendis», delta.

På kort tid ble bildet av de danseklare kjendisene delt i de norske mediene, men én detalj fikk oppmerksomheten fra publikum.

Ovennevntes blikk var nemlig en stor kontrast til resten av gjengen som jublet på bildet.

Gikk viralt

Andre kjendiser, så vel som programmets seere, plukket opp det noe morske uttrykket, og gjorde raskt narr av den tidligere håndballspilleren i sosiale medier.

- Bare litt rolig tankelesning på tirsdagskvelden, skriver VG-profilen og tidligere fotballspiller Mads Hansen (34) til bildet han gjorde narr av på Instagram.

Bare litt rolig tankelesning på tirsdagskvelden.

Et innlegg delt av Mads Hansen (@mads_hansen11)

Også forfatter Linnéa Myhre (28) klarte ikke dy seg da hun så bildet av Frank Løke.

- Ikke her for å få venner, skrev hun på bildet hun la ut på Instagram-stories med en pil ned på Løke.

<strong>GJØR NARR:</strong> Det siste døgnet har Frank Løke blitt gjort narr av i sosiale medier etter et uheldig bilde fra «Skal vi danse»-lanseringen. Dette innlegget delte forfatter Linnea Myhre med sine følgere på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram
GJØR NARR: Det siste døgnet har Frank Løke blitt gjort narr av i sosiale medier etter et uheldig bilde fra «Skal vi danse»-lanseringen. Dette innlegget delte forfatter Linnea Myhre med sine følgere på Instagram. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

Komiker Steinar Sagen (43) klarte heller ikke la være med å tulle med det hysteriske bildet.

- Når du oppdager for sent at du skal være i «Skal vi danse» og ikke «Mesternes mester», skriver han.

- Prøvde å være macho

Til Se og Hør forteller Løke at han ler godt av de morsomme kommentarene som har strømmet i sosiale medier det siste døgnet.

- Ja, jeg har sett at det har kommet en del på sosiale medier. Blant annet den med «Mesternes mester» var veldig gøy, sier Løke.

Løke forteller at han i utgangspunktet ikke mente å virke sur på bildene.

- Jeg prøvde vel egentlig bare å være litt macho, men det ser jo ut som at jeg er blitt malplassert i bildet der, med en skrekkblandet frykt, sier han og legger til at hvis det hadde vært et bilde til «Mesternes mester» hadde han stilt seg og jublet foran sammen med de andre.

- Det var nok litt for mange tanker som gikk i hodet på meg da jeg så den partygjengen som jublet til kamera, sier han.

Gleder seg

Den tidligere håndballstjernen er først og fremst kjent for sine sportslige prestasjoner. De seneste årene har han imidlertid fått like mye omtale for sine lettkledde bilder, provoserende uttalelser og enorme konkurranseinstinkt i realityserier som «Farmen kjendis».

SKAL VI DANSE: Deltakerne til Skal vi danse har blitt lansert, kunstneren Aune Sand er blant kjendisene som skal være med i årets sesong av suksess-serien «Skal vi danse». Han avslørte både det ene og da TV2 lanserte deltakerne. Video: Emilie Rydning / Dagbladet Vis mer

Til høsten skal han utfordre seg på en helt annen måte, noe han gleder seg til.

- Her starter jeg på minussiden. Jeg kan ikke danse i det hele tatt, fortalte Løke da Se og Hør møtte han under lanseringen tirsdag.

Konkurranseinstinktet er likevel ikke svekket, og Løke har derfor en klar plan på hva som må til for å vinne publikums gunst.

- Jeg trenger hjelp fra publikum i denne konkurransen, og jeg tror publikum vil ha galskap. Det skal de få. Jeg vil gjerne ha folk som vanligvis ikke ser på «Skal vi danse» til å se på, og til å stemme. Jeg vil ha stemmene fra «boysa» som ligger i sofaen og klør seg på balla og aldri har giddet å gi en eneste stemme, sa han.

- «Macho-Frank» skal med

Foruten å by på underholdning, planlegger den konkurransedrevne 38-åringen å jobbe knallhardt for å klare seg på parketten.

- Jeg er avhengig av å trene kjempehardt, kanskje mest av alle. I tillegg må jeg være ydmyk, ta til meg alle råd, høre på danselæreren og dommerne og gå i kulissene for å suge til meg mest lærdom for å greie meg her. Og jeg tåler kjeft og kritikk, det er jeg godt vant til å rette meg etter, sa han og la til:

- Hvis jeg greier å holde meg så lenge i konkurransen at jeg får trent nok, så kan jeg bli farlig.

LES OGSÅ: - Jeg var på randen av et sammenbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer