Bianca Ingrosso:

Dette bildet fikk fansen til å reagere

Den svenske stjernen slår tilbake mot kritikken.

REAKSJONER: Bianca Ingrosso la nylig ut bildet til venstre på Instagram. Det fikk fansen til å rase. Foto: Skjermdump, Instagram / NTB Scanpix
REAKSJONER: Bianca Ingrosso la nylig ut bildet til venstre på Instagram. Det fikk fansen til å rase. Foto: Skjermdump, Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bianca Ingrosso (24) har vært på «alles» lepper de siste årene. Hun er datter av den svenske artisten Pernilla Wahlgren (51), medvirker i familiens realityserie, «Wahlgrens Verden», var tidligere en av Sveriges største bloggere, og har i underkant av én million følgere på Instagram.

Med en følgerskare på den størrelsen, legger fansen merke til så godt som alt Ingrosso gjør i sosiale medier. Derfor var det også mange som nylig bet seg merke i at noe muligens ikke stemte helt i et av de nye innleggene hennes.

For tre dager siden la nemlig 24-åringen, som tidligere har vært åpen om både spiseforstyrrelser og angst, ut to bilder fra en fotoseanse - der mange tror hun har retusjert armen sin mindre.

Kritikken kommer som følge av at en stang i bakgrunnen bak stjernens høyre arm har en unaturlig bøy.

- Skulle være et forbilde

Nettavisen og det svenske kjendisnettstedet Hänt er blant mediene som har omtalt saken, og sistnevnte har samlet et knippe av kommentarene med kritikk fra Ingrossos fans. Blant annet mener flere at hun bidrar til kroppspress.

- Hvorfan kan du skrive «elsk deres kropp» og sånne ting, for så å photoshoppe bildene dine, skrev en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer