Bianca Ingrosso:

Dette bildet fikk fansen til å reagere

Den svenske stjernen slår tilbake mot kritikken.

REAKSJONER: Bianca Ingrosso la nylig ut bildet til venstre på Instagram. Det fikk fansen til å rase. Foto: Skjermdump, Instagram / NTB Scanpix
REAKSJONER: Bianca Ingrosso la nylig ut bildet til venstre på Instagram. Det fikk fansen til å rase. Foto: Skjermdump, Instagram / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bianca Ingrosso (24) har vært på «alles» lepper de siste årene. Hun er datter av den svenske artisten Pernilla Wahlgren (51), medvirker i familiens realityserie, «Wahlgrens Verden», var tidligere en av Sveriges største bloggere, og har i underkant av én million følgere på Instagram.

Med en følgerskare på den størrelsen, legger fansen merke til så godt som alt Ingrosso gjør i sosiale medier. Derfor var det også mange som nylig bet seg merke i at noe muligens ikke stemte helt i et av de nye innleggene hennes.

For tre dager siden la nemlig 24-åringen, som tidligere har vært åpen om både spiseforstyrrelser og angst, ut to bilder fra en fotoseanse - der mange tror hun har retusjert armen sin mindre.

View this post on Instagram

Black & white 🖤

A post shared by Bianca Ingrosso (@biancaingrosso) on

Kritikken kommer som følge av at en stang i bakgrunnen bak stjernens høyre arm har en unaturlig bøy.

- Skulle være et forbilde

Nettavisen og det svenske kjendisnettstedet Hänt er blant mediene som har omtalt saken, og sistnevnte har samlet et knippe av kommentarene med kritikk fra Ingrossos fans. Blant annet mener flere at hun bidrar til kroppspress.

- Hvorfan kan du skrive «elsk deres kropp» og sånne ting, for så å photoshoppe bildene dine, skrev en.

En annen mener Bianca Ingrosso er et dårlig forbilde for de som har slitt med det samme som henne selv:

- Du kommer til å miste følgere, folk mister respekt for deg, og blir dessuten skuffet over at du skulle være et forbilde angående bulimi og lignende. Det er tydelig at visse bilder er redigerte, skrives det.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Slo tilbake

Det tok imidlertid ikke lang tid før den populære tv-profilen tok til motmæle, og svarte på kritikken fra fansen på Instagram-stories.

- Det har kommet mye hat om den jævla stangen. Unnskyld for at jeg ikke har svart, men jeg er så lei av å høre at jeg redigerer bildene mine for å se smalere ut. Ja, stangen ser litt merkelig ut, men det har jeg dessverre ingen forklaring på, skrev hun i frustrasjon mandag formiddag.

Videre la 24-åringen ut et bilde som bevis på at hun hadde lagt ut det samme bildet som hun hadde fått tilsendt av stylisten sin:

BEVIS: Bianca Ingrosso la mandag ut dette bildet på Instagram-Stories for å bevise at hun hadde lagt ut det samme bildet som hun fikk tilsendt. Foto: Skjermdump, Instagram
BEVIS: Bianca Ingrosso la mandag ut dette bildet på Instagram-Stories for å bevise at hun hadde lagt ut det samme bildet som hun fikk tilsendt. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

- Bildet er bare blitt sånn. Jeg setter pris på at dere setter ned foten, for det er helt feil å redigere seg tynnere. Det er jeg enig i, men jeg gjør ikke det. Dere hater på feil jente, skrev hun videre.

Senere samme dag så det ikke ut til at fansen trodde på influenserens forklaring, og Ingrosso så seg nødt til å legge ut nok en Instagram-Story, der hun skrev følgende:

FRUSTRERT: Bianca Ingrosso var tydelig frustrert på fansen, etter at de ikke tok imot forklaringen hennes. Foto: Skjermdump, Instagram
FRUSTRERT: Bianca Ingrosso var tydelig frustrert på fansen, etter at de ikke tok imot forklaringen hennes. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer

- Vet dere hva, nå er det nok! Nå får det virkelig holde. Jeg har aldri photoshoppet bildene mine for å se smalere ut, punktum! Så jeg vil ikke se at én person til tagger meg i et innlegg om at jeg er et dårlig forbilde en gang til. Vet dere hvor frustrerende det er å være totalt uskyldig i noe og få enormt mye skit og hat for noe man ikke engang har gjort - som folk påstår, skrev hun.

Fant tilbake til eksen

I slutten av januar ble det for øvrig kjent at Bianca Ingrosso og kjæresten, Phillipe Cohen (24), hadde gått hver til sitt, etter om lag fem år som kjærester. Den gang forklarte realityprofilen at det ikke var noen konkret årsak til bruddet, samtidig som hun kom med særdeles ærlige skildringer om hjertesorgen som fulgte.

Forrige måned meddelte 24-åringen imidlertid at hun har en ny flamme i livet sitt - uten å ville avsløre hvem vedkommende var.

I podkasten «Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B», som hun har sammen med venninnen Alice Stenlöf (22), bekreftet Ingrosso tidligere denne måneden at hun imidlertid hadde funnet tilbake til Cohen.

SAMMEN IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen var kjærester i nesten fem år, før idyllen sprakk. Nå har de funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Bianca Ingrosso og Phillipe Cohen var kjærester i nesten fem år, før idyllen sprakk. Nå har de funnet tilbake til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nyheten kom samtidig som det svenske folk var vitne til sesongens siste episode av «Wahlgrens Verden». Episoden ble spilt inn i desember, da Ingrossos kjærlighetssorg var på sitt verste.

- Grunnen til at jeg ikke har gått ut med det, har ingenting å gjøre med noe PR-greier eller at jeg ikke fikk lov grunnet serien. Nå framstår det litt «shady» i og med at det er etter sesongavslutningen, der man ser meg med dyp kjærlighetssorg, fortalte den frittalende 24-åringen i podkasten, gjengitt av Expressen.

- Begynte å savne meg

I podkasten forklarte Ingrosso at hun fikk en lengre tekstmelding fra Cohen om lag tre uker tidligere. Paret møttes ute ved flere anledninger - uten at de hilste på hverandre. Etter hvert innså begge at de ville gi forholdet en ny sjanse.

- Jeg fikk en SMS om at det var vanskelig for ham at vi ikke hilste på hverandre - og at han hadde begynt å savne meg. (...) Jeg var ikke fullstendig klar for å ta ham tilbake. Samtidig kan jeg ikke si at jeg hadde sluppet helt taket på ham. Nå er jeg kjempeglad for at det skjedde, sa hun i podkasten.

- Jeg fikk fire måneder på meg til å finne meg selv igjen.

LES OGSÅ: Snakker endelig om den «hemmelige» kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer