Dette bildet får silikonryktene til å svirre

Rosario Dawson viste seg frem i dristig kjole.

BARMFAGER: I helgen sjokkerte Rosario Dawson alle med denne dype kløften som fikk fart på silikonryktene.  Foto: All Over Press
BARMFAGER: I helgen sjokkerte Rosario Dawson alle med denne dype kløften som fikk fart på silikonryktene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Sin City»-stjernen Rosario Dawson (32) fikk de fremmøte på presidentmiddagen arrangert av White House Correspondents Association til å sperre opp øynene.

Dawson strålte i en emeraldgrønn silkekjole som ikke overlot mye til fantasien, og var nok den mest sexy stjernen på den formelle middagen.

Radaronline skriver at det så ut som brystene skulle falle ut av kjolen. Skjønnheten så mer frodig ut enn på lenge og bildene har fått amerikanske medier til å spekulere i om hun har operert inn silikon.

- Det ser ut til at Rosaria Dawson har vokst superstore pupper. Hun har nok operert inn store innlegg som får henne til å se ut som rollefigurene fra tegnefilmene hun promoterer, sier plastisk kirurg Anthony Youn til Radaronline.

Legen mener det ser ut til at skuespillerens bryster har vokst fra en B- til en C-cup, men at de kan bli mindre dersom hun nylig har lagt seg under kniven.

- Det er mulig de blir mindre dersom det ikke er lenge siden hun opererte seg.

Flere andre stjerner kjempet om oppmerksomheten under middagen i Washington, blant andre Kim Kardashian, Lindsay Lohan og Reese Witherspoon.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tidenes sykeste barneoppdragelse  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer