KJÆRESTER?: De to artistene så svært fornøyde ut da de gikk hånd i hånd nylig. Nå spekuleres det i om de to er et par. Foto: All Over Press
KJÆRESTER?: De to artistene så svært fornøyde ut da de gikk hånd i hånd nylig. Nå spekuleres det i om de to er et par. Foto: All Over PressVis mer

Dette bildet får ryktene til å svirre på nytt

Er Christina Milian (33) og Lil Wayne (32) musikkverdenens nye kjærlighetspar?

PÅ SCENEN: Turtelduene har tidligere samarbeidet om en remix av låten 'Drunk In Love'. Her opptrer de sammen i 2014. Foto: All Over Press
PÅ SCENEN: Turtelduene har tidligere samarbeidet om en remix av låten 'Drunk In Love'. Her opptrer de sammen i 2014. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I fjor startet Christina Milian (33) og Lil Wayne (32) en rykteflom etter at de to kom hånd i hånd til en prisutdeling.

Tre dager senere ble førstnevnte spurt rett ut av TMZ om hun duoen datet. Til tross for at ettbarns-moren svarte på spørsmålet, verken bekreftet eller avkreftet hun noe som helst.

– Vi lager musikk sammen. Det er jobb. Jeg er endelig i nærheten av studioet mitt og da bruker jeg muligheten til å spille inn sanger. Men du vet jo aldri, ertet brunetten den gang.

Saken fortsetter under bildet.

Denne gangen har det dog ikke kommet noen kommentar fra verken Christina eller Wayne etter at de to ble sett gående hånd i hånd igjen onsdag denne uken.

Vi får håpe at turtelduene er gode på å mikse privatliv og arbeid; Christina er nemlig signert til plateselskapet Young Money, hvor Lil Wayne er sjefen. Mon tro hvem som er sjef på hjemmebane...?

LES OGSÅ: Rett etter dette gled jakken hennes opp

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.