«Ringenes Herre»:

Dette bildet får «Ringenes Herre»-fansen til å juble

Filmstjernene ble gjenforent etter 15 år.

GJENFORENT: Flere av skuespillerne fra Ringenes Herre møttes på en pub tidligere denne uken. Fra venstre: Viggo Mortensen (Aragorn), Orlando Bloom (Legolas), Dominic Monaghan (Merry), Elijah Wood (Frodo) og Billy Boyd (Pippin). Foto: Privat / Instagram
GJENFORENT: Flere av skuespillerne fra Ringenes Herre møttes på en pub tidligere denne uken. Fra venstre: Viggo Mortensen (Aragorn), Orlando Bloom (Legolas), Dominic Monaghan (Merry), Elijah Wood (Frodo) og Billy Boyd (Pippin). Foto: Privat / Instagram Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tidligere denne uken ble flere skuespillere fra «Harry Potter»-filmene gjenforent på Galtvort.

Nå har enda en velkjent gjeng knyttet til fantasibøker samlet seg for en mimrestund.

På mandag møttes flere av skuespillerne fra «Ringenes Herre» for et barbesøk i Los Angeles. Dominic Monaghan, som spilte «Munti», har lagt ut flere statusoppdateringer på Instagram.

Bildene av stjernemøtet spres nå for fullt på Internett. Flere nettsider har skrevet om gjenforingen, deriblant Entertainment Weekly.

Slåss mot troll

På bildene poserer gjengen med spisebestikk som våpen. Under bildet står det skrevet «They have a cave troll», et sitat fra Boromir, spilt av Sean Bean, i «Ringens broskap».

Ifølge fansen dreier det seg om en scene i den fiktive byen Moria, hvor de havner i kamp mot flere troll.

Orlando Bloom har også lagt ut en filmsnutt på Snapchat.

Der har superstjernene Orlando Bloom (Legolas) og Elijah Wood (Frodo) det tilsynelatende gøy med Dominic Monaghan (Merry), Billy Boyd (Pippin) og Viggo Mortensen (Aragorn).

«Squadgoals»

I desember var det 15 år siden «Ringenes Herre: Atter en konge», ble vist for første gang på kino. Det ble markert på flere måter. Blant annet delte Orlando Bloom en rekke bilder fra opptakene på Instagram.

På et av bildene viser skuespillerklanen stolt frem sine vennetatoveringer. Det er ordet for «fellesskap» som er printet inn i huden. I et nylig intervju med magasinet Empire sier Orlando at ofte får spørsmål om den spesielle tatoveringen.

- Hele tiden. Hver dag, hver natt, svarer han.

tbt to when we all got tats cos we loved so much

A photo posted by orlandobloom (@orlandobloom) on

Orlando Bloom har også foreviget den ferske gjenforeningen med et bilde, men i langt dårligere kvalitet. Under oppdateringen på Instagram skriver filmstjernen:

- Når du gjenforenes på en pub, og noen utbryter «They have a cave troll», skriver han ettefulgt av hashtagen «#squadgoals».

17 Oscar-statuetter

«Ringenes Herre» er en romanserie skrevet J.R.R. Tolkien, utgitt i årene 1945 til 1955. Den bygger videre på Tolkiens første bok, «Hobbiten».

EN STUND SIDEN: Elijah Wood som Frodo rundt 2003. Foto: NTB Scanpix
EN STUND SIDEN: Elijah Wood som Frodo rundt 2003. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Triologien handler om hobbitenes kamp mot Sauron, ondskapen selv, som prøver å fatt på ringen som vil gjenopprette hans fulle potensial.

Bøkene er senere blitt filmatisert til stor suksess.

«Ringens brorskap», «To tårn» og «Atter en konge» ble henholdsvis belønnet med fire, to og elleve Oscar-statuetter. Derav siste film ble belønnet for «beste regi» og «visuelle effekter».

LES OGSÅ: Cate Blanchett møtte Gandalf


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer