Melania Trump:

Dette bildet får Internett til å koke

Twitter-humorister er overbevist om at førstedamen har sin egen «stand-in».

KONSPIRASJONSTEORI: Ifølge humorister på sosiale medier er ikke kvinnen på bildet førstedame Melania Trump, men en «stand-in». Foto: NTB scanpix
KONSPIRASJONSTEORI: Ifølge humorister på sosiale medier er ikke kvinnen på bildet førstedame Melania Trump, men en «stand-in». Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er ikke uvanlig at det oppstår svevende konspirasjonsteorier rundt den amerikanske presidentfamilien. Det siste ryktet er derimot av den mer uvanlige sorten.

Det begynte med at president Trump inviterte til en pressekonferanse utenfor Det hvite hus. Ved siden av ham sto det en kvinne som nå skaper full debatt på Internett.

Det skriver blant annet US Weekly.

Flere brukere av sosiale medier spekulerer for fullt i om førstedame Melania Trump (47) har sin egen «stand-in».

Enkelte hevder nemlig at det ikke er førstedamen som står ved presidentens side. Konspirasjonsteorien har fått navnet «Fake Melania», og går ut på at en dobbeltgjenger reiser sammen med Trump.

Saken fortsetter nedenfor.

Dekker til ansiktet

På bildet er Melania Trump iført mørke briller som dekker store deler av ansiktet, samt en stramt tilkneppet frakk.

Det er også flere personer som reagerer på måten president Trump omtaler sin kone:

- Min kone, Melania, som står her, rett ved siden av meg, understreker Trump under talen.

Foreløpig er spekulasjonene nettopp bare spekulasjoner. Det finnes også bilder av presidentparet fra samme dag, der Melania har på seg et identisk antrekk.

BEVIS: Dette bildet er tatt samme dag, og skal være et argument for at Melania Trump ikke har en hemmelig dobbeltgjenger. Foto: NTB scanpix
BEVIS: Dette bildet er tatt samme dag, og skal være et argument for at Melania Trump ikke har en hemmelig dobbeltgjenger. Foto: NTB scanpix Vis mer

Washington Post har imidlertid avkreftet at Melania Trump har sin egen «stand-in» - uten eksperthjelp vel å merke.

Det hvite hus har foreløpig ikke kommentert saken.

Tulles med

Oppstyret begynte med at komiker og skuespiller Andrea Wagner Barton delte et Facebook-innlegg, der hun satte spørsmålstegn ved om førstedamen var blitt byttet ut med en «lookalike».

«Er det bare meg, eller hadde Melania en «stand in» under talen hans i dag?», spurte hun seg.

Dermed tok det helt av.

Saken fortsetter nedenfor.

Teori om Obama

Donald Trump er selv kjent for å belyse uvanlige konspirasjonsteorier. Tidligere i år gikk han hardt ut mot Barack Obama, og beskyldte ham for avlytting.

Trump hevdet nemlig at den tidligere presidenten hadde avlyttet ham i Trump Tower like før valgseieren i november i fjor.

Dermed fikk mange seg en déjà vu-opplevelse.

I 2011 kom Trump med påstander om at Barrack Obama ikke var født i USA - og at han dermed ikke kunne sitte som president.

Til slutt gikk Obama-administrasjonen ut med fødselspapirene. I ettertid tullet Barack Obama med Donald Trump under en gallamiddag.

- I kveld viser jeg for første gang frem min fødselsvideo, sa presidenten, før han spilte av en snutt fra «Løvenes Konge».

I et intervju med The Washington Post i fjor - fem år senere - ble Donald Trump spurt om han trodde at president Obama var født på Hawaii. Det nektet han å svare på.

- Jeg skal svare på det spørsmålet på rett tidspunkt. Jeg vil bare ikke svare på det ennå, sa Trump den gang.

LES OGSÅ: Mari Haugersveen fant lykken med syv år yngre artist

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer