<strong>«FAMILIEN BANKS»:</strong> Alfonso Ribeiro, som spilte Carlton Banks, i «Fresh Prince i Bel Air» la dette bildet av gjenforeningen av skuespillerne på bildedelingstjenesten Instagram. Fra venstre: Tatyana Ali (38), Alfonso Ribeiro (45), Karyn Parsons (50), Will Smith (48), Daphne Maxwell Reid (68) og Joseph Marcell. Foto: Alfonso Ribeiro / Instagram
«FAMILIEN BANKS»: Alfonso Ribeiro, som spilte Carlton Banks, i «Fresh Prince i Bel Air» la dette bildet av gjenforeningen av skuespillerne på bildedelingstjenesten Instagram. Fra venstre: Tatyana Ali (38), Alfonso Ribeiro (45), Karyn Parsons (50), Will Smith (48), Daphne Maxwell Reid (68) og Joseph Marcell. Foto: Alfonso Ribeiro / Instagram Vis mer

«Fresh Prince i Bel Air»-skuespillerne gjenforenes

Dette bildet får «Fresh Prince»-fansen til å juble

Men du må nok se langt etter en ny sesong av «Fresh Prince i Bel Air».

Publisert
Sist oppdatert

Det er over 20 år siden den populære situasjonskomedien «Fresh Prince i Bel Air» ble tatt av skjermen.

Nå er skuespillerne som spilte familien Banks gjenforent - selvsagt til stor glede for fansen. Gjenforeningen er dokumentert på Instagram av Alfonso Ribeiro (45), som spilte Will Smiths fetter Carlton Banks i TV-serien.

«Always amazing to spend an afternoon with my Fresh Prince family. Wishing that James Avery was still with us to make this complete», skriver Ribeiro til bildet.

Instagram-innlegget har fått stor respons fra fansen, som i kommentarfeltet også uttrykker et ønske om å få den populære tv-familien tilbake til skjermen.

Saken fortsetter under bildet.

Nesten alle gjenforent

«Fresh Prince i Bel Air» handlet om Will som flyttet fra fattige kår i Philadelphia for å bo hos sin rike familie i Los Angeles. Serien gjorde hovedpersonen Will Smith, som i dag er 48 år, til en superstjerne.

På bildet er han avbildet sammen med Daphne Maxwell Reid (68), som spilte tante Viv de tre siste sesongene av serien etter at hun overtok etter Janet Hubert (61).

På bildet er også Karyn Parsons (50), som spilte Wills kusine Hilary; Joseph Marcell, som spilte butler Geoffrey; og Tatyana Ali (38), som spilte Wills lille kusine Ashley.

James Avery, som spilte familien Banks' patriark, døde i 2013 etter komplikasjoner i forbindelse med en hjerteoperasjon.

TV-serien ble sendt i seks sesonger på NBC mellom 1990 og 1996, ifølge Hollywood Life. I Norge ble serien senere sendt på TVNorge.

Tilhører fortiden

Deler av «Fresh Prince Of Bel Air», har også blitt gjenforent tidligere. I 2013 skapte Alfonso Ribeiro og Will Smith overskrifter verden i 2013 da de gjestet talkshowet til den britiske programlederen Graham Norton.

Her fikk de med seg Wills sønn, Jaden, og fremførte tittelsangen til «Fresh Prince of Bel Air».

Om bildet hinter til en større gjenforening på skjermen, er lite sannsynlig. Will Smith har tidligere uttalt til eonline.com at det aldri kommer til å skje.

- Jeg tenker at det bare kommer til å skje hvis helvete fryser, sa han til Eonline.

Ribeiro har også tidligere uttalt til Hollywood Life at tv-suksessen tilhører fortida.

- Fortid er fortid. Jeg er interessert i nåtida og framtida. Jeg minnes fortida ved å tenke på rollen når jeg nå og da tar «dansen», sa han.

<strong>SAMMEN IGJEN:</strong> Skuespillerne fra «Fresh Prince i Bel Air» avbildet i 2005 i forbindelse med BET Awards i Hollywood i 2005. Fra venstre avdøde James Avery, Daphne Maxwell Reid, Karyn Parsons, Tatyana Ali, Will Smith og Alfonso Ribeiro. Foto: Scanpix &nbsp;
SAMMEN IGJEN: Skuespillerne fra «Fresh Prince i Bel Air» avbildet i 2005 i forbindelse med BET Awards i Hollywood i 2005. Fra venstre avdøde James Avery, Daphne Maxwell Reid, Karyn Parsons, Tatyana Ali, Will Smith og Alfonso Ribeiro. Foto: Scanpix   Vis mer

I showet var han i rollen som Carlton Banks nemlig spesielt kjent for å gjøre en spesiell dans mens han spilte «It's Not Unusual» av Tom Jones.

- Jeg synes vi lagde noen fantastiske episoder. Jeg ville hate å ødelegge det med et show som ikke ble like bra, sier Ribeiro.

Fra Fresh Prince til film

Ifølge Store Norske Leksikon filmdebuterte Will Smith i 1992 og ble med filmen «Bad Boys» fra 1995 en av de sentrale actionskuespillerne i amerikansk film.

Han var en av flygerheltene i «Independence Day» (1996) og spilte en av hovedrollene i science-fiction-komedien «Men in Black», som ble en stor kinosuksess.

Han har også spilt hovedroller i filmer som blant annet «Enemy of the State» fra 1998.

Will Smith og kona Jada Pinkett Smith var konferansierer under Nobelkonserten i Oslo i 2009, da Barack Obama ble fredsprisvinner.

LES OGSÅ: «Under samme tak»-stjernen i bitter strid med forloveden

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer