Dette bildet får eksen til å rase

Nå vil Russell Brand vinne Katy Perry tilbake.

NY FLØRT: Bilder av at Katy Perry holdt hender og flørtet med Robert Ackroyd skal ha fått Russell Brand til å rase. Foto: All Over Press
NY FLØRT: Bilder av at Katy Perry holdt hender og flørtet med Robert Ackroyd skal ha fått Russell Brand til å rase. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ifølge nettstedet Contactmusic.com skal den britiske skuespilleren og komikeren Russell Brand (36) være interessert i å vinne ekskona, Katy Perry (27), tilbake.

Etter at Brand så bilder av Perry tett omslynget «Florence + The Machine»-gitarist Robert Ackroyd på Coachella-festivalen i april, skal han ha blitt ekstremt sjalu.

Bruddet mellom Perry og Brand ble offentliggjort på nyttårsaften i fjor, etter et 14 måneder langt ekteskap.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

- Det sies at Russell boblet over av sjalusi da han så bildene av Katy sammen med Rob. Han skal angivelig føle at han ga opp forholdet for lett, sier en kilde til Grazia.

Men uansett hva Brand ønsker, så vil det bli vanskelig å vinne ekskona tilbake. Hun ser allerede ut til å ha kommet seg videre i livet.

- Det er riktig å si at Russell bare ønsker at Katy skal ha det bra, men han burde nok forstått hvor spesiell kona var da de var gift, og ikke fem måneder etter bruddet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Derfor skiller de seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer