Dette bildet er bare bløff

Her gjør kjendiskokken parodi på seg selv. Se det morsomme klippet!

SELVIRONI: Her slakter kjendiskokk Eyvind Hellstrøm det som ser ut til å være en tradisjonell afrikansk restaurant. Det hele er imidlertid bare på tull i forbindelse med Rødnesedagen 2010 på TV3.  Foto: TV3/Rød nese-dagen
SELVIRONI: Her slakter kjendiskokk Eyvind Hellstrøm det som ser ut til å være en tradisjonell afrikansk restaurant. Det hele er imidlertid bare på tull i forbindelse med Rødnesedagen 2010 på TV3. Foto: TV3/Rød nese-dagen Vis mer
 Se Hellstrøm parodiere seg selv nederst i saken!

SEHER.NO:   Mesterkokken Eyvind Hellstrøm (61) har blitt en stor stjerne på norsk tv, etter å ha slaktet og omvendt utallige restauranter i løpet av sine tre sesonger med tv-programmet «Hellstrøm rydder opp».

Torsdag går Redd Barnas aksjon «Rødnesedagen 2010» av stabelen, med direktesending på TV3 25. november, og i forbindelse med promoteringen av dagen, som går under slagordene «Gjør noe som fenger for penger», har Redd Barna og TV3 fått en rekke kjente profiler til å stille opp, deriblant den tidligere kjøkkensjefen på Bagatelle.

I et ferskt klipp Seher.no har fått tilgang til, får man se den anerkjente kokken på tur til det som ser ut til å være Afrika. Her skal han nemlig evaluere en tradisjonell afrikansk restaurant, og i tro «Hellstrøm rydder opp»- stil, er ikke kjendiskokken spesielt fornøyd med det han ser.

- Inngangspartiet, som er det første folk legger merke til, er jo helt skremmende. Den døren er helt latterlig lav og interiøret er mildt sagt lite innbydende. Her er det ikke gjort noen ting for å skape en hyggelig atmosfære for gjestene, sier Hellstrøm, mens en afrikansk kvinne står i bakgrunnen og lager mat.

Hellstrøm legger deretter ut i det vide og brede om hvor dårlig forfatning restauranten er i, til den stakkars kvinnes fortvilelse. 

Til Seher.no kan imidlertid Silje Næss, som er presseansvarlig for Rødnesedagen i TV3, avsløre at hele innslaget faktisk er tull, og at ingenting er filmet i Afrika, slik det ser ut.

Klippet er nemlig spilt inn i studioene til Nordisk film, og kjendiskokken gjør da en svært dyktig parodiering av seg selv.

- Det er jo skikkelig selvironi i dette da. Det er rett og slett for å tulle litt med hans egen sjanger i «Hellstrøm rydder opp», sier Næss til Seher.no.

Kjendiskokken, som for tiden befinner seg utenlands, har foreløpig ikke sett klippet, men ifølge Næss fikk han virkelig vist frem skuespilleren i seg.

- Han er en veldig selvironisk fyr da. Det er vanskelig å si om folk kommer til å tro det er ekte eller ikke. Det er allerede en del her i TV3 som har trodd at det er ekte, for han er jo en alvorlig fyr. Men det er bare på moro, humrer Næss.

 
Rødnesedagen 2010 avholdes torsdag 25. november. Direktesendinger blir sendt på TV3

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Sa opp jobben etter Hellstrøm-besøk


Se Hellstrøm parodiere seg selv nedenfor:


[obj:media:9193]