Kylie Jenner:

Dette bildet endret «alt»

- Men har du registrert deg til å stemme?

OVERRASKER: Kylie Jenner kastet klærne på Instagram tidligere denne uka. Det bidro til en overraskende effekt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det amerikanske valget er for trappene, og i starten av november skal det avgjøres hvorvidt Donald Trump (74) får fire nye år i Det hvite hus - eller om han må flytte ut til fordel for Joe Biden (77).

Tidligere denne uken ble den første debatten mellom de to kandidatene avholdt. Den er blitt døpt den «verste presidentdebatten noensinne», og er symbolet på det som allerede er en skitten og heseblesende valgkamp.

Mange lurer nå på om de i det hele tatt skal gidde å stemme, fordi ingen av kandidatene frister noe særlig. Begge er over 70, og taler muligens ikke til de yngre generasjonene. Akkurat det har kjendisene bestemt seg for å gjøre noe med.

Enorm økning

De siste ukene har flere stjerner oppfordret sine følgere til å registrere seg som stemmere. I USA varierer det litt fra stat til stat, men enkelte steder må du altså registrere deg for å kunne stemme ved valget.

Enkelte skylder på at de glemmer det, mens andre mener det er stress. Kylie Jenner (23) finner seg ikke i amerikanernes unnskyldninger. Ikledd en mønstret bikini, sittende i sola, oppfordrer hun sine 196 millioner følgere til å skjerpe seg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer