Dette bildet ble for sterk kost

- Hva blir det neste? At vi blir tvunget til å gå med burka?

KJØNNSDISKRIMINERENDE: Den fransktekstede versjonen av dette bildet var ifølge lokale myndigheter for diskriminerende til å bli publisert i den canadiske byen Montreal. Foto: All Over Press
KJØNNSDISKRIMINERENDE: Den fransktekstede versjonen av dette bildet var ifølge lokale myndigheter for diskriminerende til å bli publisert i den canadiske byen Montreal. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (43) reiste denne uken til Montreal i Canada for å publisere hennes nye reklamebilde for dyrevernsorganisasjonen PETA. Det gikk ikke så bra.

Lokale myndigheter nektet nemlig å publisere bildet, som er den fransktekstede versjonen av bildet over, fordi de hevdet at bildet var kjønnsdiskriminerende.

- Bildet er kanskje ikke så kontroversielt, men det står imot alle prinsipper offentlige organisasjoner kjemper for i den evige kampen om likestilling mellom menn og kvinner, sa Daniel Bissonnette, som tok avgjørelsen om å nekte bildet.

Pamela selv reagerte på avgjørelsen, og kom i etterkant med følgende uttalelse ifølge TheHollywoodGossip.com:

- I en by som er kjent for sine eksotiske dansere, og for å være progressiv og på kanten, hvor trist er det ikke at en kvinne blir nektet å bruke hennes egen kropp i en politisk protest over de lidende kuer og kyllinger? I enkelte deler av verden, er kvinner tvunget til å dekke hele kroppen sin med burkaer. Er det det neste?

Pamela har flere ganger tidligere kastet klærne for organisasjonen. Det samme har stjerner som Jenna Jameson, Naomi Campbell og Eva Mendes gjort.

I Norge stilte tidligere «Robinson»-deltager Cathrine Aschim i fjor opp naken for organisasjonen.

- Folk har sagt til meg at jeg er "Norges svar på Pamela Anderson". Men hun støtter jo saken, og jeg synes hun er pen, så jeg ser ikke negativt på det. Folk får mene hva de vil, sa hun den gang til Seher.no.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Cathrine kler av seg for PETA