NESELØS? Dette er bildet News of the World mener beviser at Michael Jackson var uten nese i ukene før sin død. Foto: All Over Press
NESELØS? Dette er bildet News of the World mener beviser at Michael Jackson var uten nese i ukene før sin død. Foto: All Over PressVis mer

- Dette bildet beviser alt

Britisk avis hevder "sjokk-bilde" forteller sannheten om Jackos nese.

SEHER.NO: Etter Michael Jacksons dødsfall i forrige måned, har det dukket opp utallige nye historier vedrørende popkongens uvanlige liv og utseende.

En fersk rapport fra Rolling Stone magazine hevder blant annet at Jackson brukte en "falsk" nese, fordi ansiktet hans var blitt så skadet av kirurgiske inngrep.

Og dette sjokkerende bildet - som News of the World kalller det - beviser at Michael Jacksons nese skal ha falt av etter å ha blitt ødelagt av de plastiske operasjonene. I hvert fall om man skal tro den britiske avisen.

Bildet, som er tatt bare uker før superstjernen døde, viser ham mens han har på seg sitt "varemerke", lue og maske. På bildet kan man også se at konturene i ansiktet hans er svært flate, og at det bare er en skygge igjen der hvor nesetippen hans skulle vært.

Kilder har hevdet at superstjernen var avhengig av en falsk nese, og dette bildet, som er tatt utenfor en juvelforretning i Beverly Hills setter med det fyr på ryktene.

I helgen ble det også sagt at Jackos nese var borte da han døde, og at det simpelthen var et hull midt i ansiktet hans.

- Nesa hans var alltid et problem. I skapet sitt hadde han scenelim og en leirkrukke med falske neser han fortalte var til forkledninger, har en eks-talsperson ved Neverland, Adrian McManus, tidligere uttalt.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vil stjele Michaels lik

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.