PLANLEGGER BRYLLUP: Bildet fra Lionel Richies enorme villa i Beverly Hills viser at det organiseres og pyntes til fest. Ifølge Radar Online er det bryllupet mellom Lionels datter, Nicole Richie, og Joel Madden det rigges opp til.  Foto: All Over Press
PLANLEGGER BRYLLUP: Bildet fra Lionel Richies enorme villa i Beverly Hills viser at det organiseres og pyntes til fest. Ifølge Radar Online er det bryllupet mellom Lionels datter, Nicole Richie, og Joel Madden det rigges opp til. Foto: All Over Press Vis mer

Dette bildet beviser alt

Stjerneparet er i full gang med forberedelsene.

Publisert
SEHER.NO:  Det har lenge gått rykter om at realitystjernen Nicole Richie (29) og Good Charlotte-vokalist Joel Madden (31), som har vært sammen siden 2007, skal gifte seg.

Og nå ser det ut til at bryllupsspekulasjonene stemmer.

Paret, som har barna Harlow (2) og Sparrow (1) sammen, skal ifølge Radar Online gifte seg i luksushjemmet til Richies adoptivfar, sangstjernen Lionel Richie, i Beverly Hills.

Ferske bilder fra den enorme villaeiendommen viser at mannskap har begynt å rigge opp, og kilder bekrefter at bryllupsseremonien og festen skal avholdes allerede til helgen.

Ifølge Radar Online bygges det opp en stor scene på toppen av bassenget i bakgården, slik at «gjestene får mer plass til å danse».

Bildene viser også at bassenget er dekket med et hardt, flatt «gulv» og at massivt lys-og lydutstyr er rigget i området rundt.

En stor lastebil eid av et spesialisert lys-og lydfirma i LA skal også ha parkert utenfor huset, og skal bli stående der til over helgen.

- Det blir ganske kult for folk skal danse på toppen av vannet, sier en kilde.


Bildene viser også at store telt har blitt plassert fra huset og ut til den enorme bakgården, og sikkerhetsfolk skal allerede være på plass.

På tross av den enorme planlegging-og rigging operasjonen, sier kilder at Nicoles bryllup skal være et lite og intimt arrangement.

- Nicole har gått for en vintage og romantisk stil. Hun har kuttet ned på gjestelisten fordi hun ikke ønsker seg et enormt bryllup, sier kilder nær paret.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Se så sunn og frisk hun har blitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer