Dette bildet avslørte alt

Én dag senere kom nyheten om at superstjernen har forlovet seg.

STRÅLTE: - Hun var i veldig godt humør. Hun var veldig vennlig og søt, og signerte autografer til dem som ville ha det, sier et øyenvitne om Jessica Simpson-seansen. Her er Simpson avbildet sammen med en ung fan. Foto: All Over Press
STRÅLTE: - Hun var i veldig godt humør. Hun var veldig vennlig og søt, og signerte autografer til dem som ville ha det, sier et øyenvitne om Jessica Simpson-seansen. Her er Simpson avbildet sammen med en ung fan. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I helgen kom nyheten om at superstjernen Jessica Simpson (30) har forlovet seg med kjæresten, NFL-spilleren Eric Johnson (31).

- Ja, vi er glade for å kunne bekrefte at de skal gifte seg, fortalte parets talsperson til People søndag.

Dagen før, på lørdag viste Simpson fram en splitter ny forlovelsesring da hun besøkte «Dillard's department store» i Kansas, der hun viste fram sin nye kleskolleksjon.

Johnson, som hun har vært sammen med i fem måneder, fridde til Simpson med en tresteners ring med en rubin i midten, flankert med to diamanter, skriver People.
 
- Hun var i veldig godt humør. Hun var veldig vennlig og søt, og signerte autografer til dem som ville ha det, forteller et øyenvitne som overvar seansen i Kansas til nettstedet.

For få uker siden fortalte den verdenskjente sangerinnen at hun er lykkelig forelsket i det som nå er hennes kommende ektemann.

- Akkurat nå er han akkurat den rette for meg! Jeg er veldig lykkelig, og hvis akkurat nå kunne vare for alltid ville jeg tatt det, sa hun da.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ble sjokkert da jeg hørte det