Dette bildet avslører kjendisparet

- Han får henne til å le, og det er hennes svakhet.

DATER STEVE-O: George Clooneys eks-kjæreste Elisabetta Canalis har nå innledet et forhold til komikeren Steve-O, ifølge Radaronline.com. Her er de to på gaten sammen i nærheten av hennes hjem. Foto: All Over Press
DATER STEVE-O: George Clooneys eks-kjæreste Elisabetta Canalis har nå innledet et forhold til komikeren Steve-O, ifølge Radaronline.com. Her er de to på gaten sammen i nærheten av hennes hjem. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den italienske modellen og skuespilleren Elisabetta Canalis (33) ble i juni dumpet av «Ocean's Eleven»-stjernen George Clooney (50), fordi han ifølge flere kilder ble lei av at hun forsøkte å utnytte hans stjernestatus.

Nå har Canalis imidlertid funnet seg en annen berømt mann å trøste seg med. De siste ukene har hun nemlig blitt observert leiende og kyssende på komikeren Steve-O (37), best kjent fra MTV-serien «Jackass».

Og til tross for at paret har forsøkt å holde forholdet skjult, er de nå blitt avbildet sammen på gaten i Los Angeles.

- Han får henne til å le, og det er hennes svakhet. De prøver å holde en lav profil, så de er for det meste hjemme hos henne, hvor de ser på filmer og bestiller take-away mat. Men de besøker også lokale restauranter sammen, sier en kilde til Radaronline.com.

George Clooney har imidlertid heller ingen grunn til å deppe. Etter bruddet med Canalis, har han blitt sammen med sin venninne gjennom mange år, Stacy Keibler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vil ha barn med Clooney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer