Kylie Jenner:

Dette bildet av Kylie får fansen til å reagere

Mener hun skjuler den angivelige babymagen i reklamekampanjen for Calvin Klein.

GJEMMER MAGEN?: Flere reagerer på at Kylie Jenner (bakerst t.v.) skjuler magen i denne undertøysreklamen for Calvin Klein. På bildet til høyre, tatt i slutten av juni, dekker hun også til midjen. Foto: Willy Vanderperre/ Splash News, NTB scanpix
GJEMMER MAGEN?: Flere reagerer på at Kylie Jenner (bakerst t.v.) skjuler magen i denne undertøysreklamen for Calvin Klein. På bildet til høyre, tatt i slutten av juni, dekker hun også til midjen. Foto: Willy Vanderperre/ Splash News, NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Mandag publiserte merket Calvin Klein bilder fra en ny reklamekampanje på sin Instagram-bruker, og i hovedrollene har direktøren av merket, Raf Simons (50), valgt å bruke ingen ringere enn verdens mest omtalte søsken til å fronte kampanjen.

Kylie Jenner (20), Kendall Jenner (22), Kim Kardashian (37), Khloé Kardashian (33), og Kourtney Kardashian (38) poserer sammen for første gang.

De fem søstrene ble fotografert og filmet i all hemmelighet på en låve i Los Angeles, i anledning Calvin Kleins kampanje «Our Family», som bruker emneknaggen #MYCALVINS.

På bildene poserer søstrene i Calvin Klein-undertøyet, samt noen av klærne, men på alle bildene gjemmer Kylie bevisst magen sin - blant annet under et rødt og hvitt sengeteppe.

Dette i motsetning til søstrene, som viser frem sine veltrente kropper.

Saken fortsetter nedenfor.

Det var i september i fjor at det for første gang ble spekulert i om Kylie er gravid, og det var kjendisnettsiden TMZ som var først ut til å melde om den mulige graviditeten.

Nettsiden - som blant annet var de første til å melde om Michael Jacksons død - hevdet «Keeping up with the Kardashians»-stjernen delte den glade nyheten med flere venner tidligere samme måned.

Kylie har enda ikke bekreftet graviditetsryktene.

MODELLER: Kardashian-Jenner søstrene er blant dem som poserer i reklamekampanjen til Calvin Klein. Foto: Willy Vanderperre
MODELLER: Kardashian-Jenner søstrene er blant dem som poserer i reklamekampanjen til Calvin Klein. Foto: Willy Vanderperre Vis mer

Sterkt bånd

Khloé, som var gravid under fotograferingen, fortalte i et intervju med Vogue at søstrene har et veldig sterkt bånd.

- Selv om vi erter hverandre som normale søstre gjør, støtter vi hverandre. Jeg vil at folk skal se at vi er samlet, lojale og sterke. Vi er en blanding av alt, og jeg synes at familie er den ultimate amerikanske drømmen.

Under fotograferingen ble reality-stjernene filmet på video, hvor de satte i gang med en runde med spillet «Jeg har aldri​».

Kendall var først ut til å spøke med at hun «aldri har farget håret», mens Kourtney fortsetter med «jeg har aldri vært gift».

Bildene fikk følgerne til å reagere

​Det tok imidlertid ikke lang tid før fansen begynte å reagere på poseringen til Kylie i kampanjen.

På Twitter haglet det inn med kommentarer og mange latterliggjorde poseringen hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

​​«Jeg som leter etter bevis på at Kylie er gravid», skrev en annen.

Kylie fikk også gjennomgå i kommentarfeltet av følgerne under bildet på Instagram-brukeren til Calvin Klein.

«Hvorfor gjemmer Kylie magen? Rediger bildet istedet, vi alle vet at hun er gravid», skrev en av følgerne under bildet.

«Seriøst, dette blir for dumt, å fotografere en undertøyskampanje hvor en av dem er dekket til er teit, kanskje det er for å skape publisitet, men trenger virkelig Calvin det?», skrev en annen.

​- Gravide samtidig

​Khloés gravidnyhet ble nylig vist i en fersk episode av «Keeping Up With The Kardashians». I episoden «FaceTimet» Khloé søsteren Kylie for å fortelle om graviditeten, og Kylie ble så glad at hun tok til tårene.

Kylie derimot har holdt seg unna rampelyset etter at ryktene om at hun er gravid begynte å svirre. Og hun har altså fortsatt ikke bekreftet at hun er gravid.

I november fortalte en kilde til People at Kylie ikke ønsket å være en del av rampelyset under graviditeten.

- Kylie ønsker kun å fokusere på helsa, og kommer ikke til å bekrefte graviditeten før etter at hun har født.

Ifølge The Sun bekreftet Caitlyn Jenner (68) i september via sin talsperson at graviditetsryktene om hennes yngste datter stemmer.

Det svirret nemlig rykter om at Caitlyn ikke hadde fått beskjed om Kylies graviditet personlig, men det slo talspersonen hardt ned på.

​- Alt jeg kan si er at det er en stund siden hun fikk vite det, sa Caitlyns talperson til The Sun.

Men selv om Kylies far har valgt å bekrefte den hyggelige nyheten, så holder Kylie selv og moren, Kris Jenner (61), fremdeles kortene tett til brystet.

TRIOEN: Mamma Kris Jenner er kjent for å være overbeskyttende overfor døtrene sine. Her avbildet i New York i 2015. Foto NTB Scanpix
TRIOEN: Mamma Kris Jenner er kjent for å være overbeskyttende overfor døtrene sine. Her avbildet i New York i 2015. Foto NTB Scanpix Vis mer

​Fikk en datter via surrogatmor

​En som nylig kunne glede seg over å bli mamma igjen, er uansett Kim Kardashian. Hun fikk i midten av januar datteren Chicago West via en surrogatmor.

- Kanye og jeg er glade for å kunne annonsere at vi har fått en frisk, vakker jente, skrev hun på sin egen nettside forrige uke.

Med dette avslørte en av verdens største realitystjerner at hun og ektemannen har blitt foreldre for tredje gang. Fra tidligere har Kim og Kanye West (40) datteren North (4) og Saint (2).

Happy Holidays

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

- Vi er utrolig takknemlige overfor surrogatmoren som gjorde at våre drømmer ble oppfylt med livets største gave. Vi vil også takke våre fantastiske leger og sykepleiere for å ha tatt hånd om oss. North og Saint er veldig fornøyd med å kunne ønske lillesøster velkommen, skrev Kim videre.

LES OGSÅ: Så mye koster det å leve som Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer