Bradley Cooper og Lady Gaga:

- Dette «beviser» hemmelig romanse

Fansen er overbevist om at skuespillerduoen har fått følelser for hverandre.

NÆRT FORHOLD: Lady Gaga og Bradley Cooper har begge gitt uttrykk for at de fikk et nært bånd gjennom samarbeidet i «A Star is Born». Nå svirrer imidlertid spekulasjoner på om duoen er mer enn bare venner. Foto: NTB Scanpix
NÆRT FORHOLD: Lady Gaga og Bradley Cooper har begge gitt uttrykk for at de fikk et nært bånd gjennom samarbeidet i «A Star is Born». Nå svirrer imidlertid spekulasjoner på om duoen er mer enn bare venner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«A Star is Born» har på kort tid satt sine spor blant millioner av fans. Storfilmen hanket nylig inn en Golden Globe, og kan potensielt sett dra hjem hele syv Oscar-statuetter om en knapp uke.

For Hollywood-kjekkasen Bradley Cooper (44) og superstjernen Lady Gaga (32) har det vært intet mindre enn en eventyrlig opptur karrieremessig. At duoen - som følge av samarbeidet - har fått et nært forhold også rent privat, har vist seg tydelig gjentatte ganger.

EN HJELPENDE HÅND: Bradley Cooper og Lady Gaga har deltatt på en rekke filmpremierer og prisutdelinger de siste månedene i forbindelse med filmutgivelsen. Her avbildet under filmfestivalen i Venezia. Foto: NTB Scanpix
EN HJELPENDE HÅND: Bradley Cooper og Lady Gaga har deltatt på en rekke filmpremierer og prisutdelinger de siste månedene i forbindelse med filmutgivelsen. Her avbildet under filmfestivalen i Venezia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Selv om kjærlighetshistorien mellom dem etter alt å dømme er forbeholdt lerretet, lever romanseryktene i beste velgående på sosiale medier. Mange fans mener nemlig at det nå finnes konkrete «bevis» for at det har oppstått sterke følelser bak kulissene.

- Jeg elsker deg

Cosmopolitan er blant nettstedene som nå lister opp en rekke situasjoner som kan underbygge ovennevnte påstand. En av dem viser til Golden Globe-utdelingen i begynnelsen av januar.

Det ble nemlig en tårevåt affære da Lady Gaga gikk opp på scenen og mottok Golden Globe-pris for filmlåten «Shallow».

I salen satt Cooper, og mottok en særdeles varm hyllest fra sin skuespillerkollega. Han er for øvrig filmens regissør, manusforfatter, produsent og mannlige hovedrolleinnehaver.

KINOSUKSESS: Lady Gaga og Bradley Cooper har fått stor anerkjennelse for sin innsats i «A Star is Born». Spesielt har sangen «Shallow» på kort tid har blitt en hit etter at filmen kom ut. Foto: NTB Scanpix
KINOSUKSESS: Lady Gaga og Bradley Cooper har fått stor anerkjennelse for sin innsats i «A Star is Born». Spesielt har sangen «Shallow» på kort tid har blitt en hit etter at filmen kom ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg må bare si, som kvinne i musikkbransjen er det vanskelig å bli tatt seriøst som musiker og låtskriver. Men disse tre mennene løftet meg opp og støttet meg. Bradley, jeg elsker deg, åpnet hun talen sin med.

Etter at «A Star is Born» ble sluppet, har artisten ved flere anledninger takket motspilleren for å ha endret livet hennes. Nylig vant Gaga en pris for beste kvinnelige skuespiller på National Board of Review Awards, og under den 13 minutter lange takketalen var hun ikke gnien på ros til sin mannlige kollega.

GOD STEMNING: Det er tydelig at Lady Gaga og Bradley Cooper har et nært bånd. Her er de to avbildet sammen med hans mor Gloria Campano (t.v.). Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Det er tydelig at Lady Gaga og Bradley Cooper har et nært bånd. Her er de to avbildet sammen med hans mor Gloria Campano (t.v.). Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg hadde ikke stått her oppe hvis det ikke hadde vært for deg, Bradley. Tusen takk for at du stolte nok på meg til å være den første kvinnelige hovedrollen i regissørdebuten din. Det har vært en enorm ære, sa hun fra scenen, før hun fortsatte:

- Tusen takk for at du trodde på meg. Takk for at du er den regissøren, visjonæren, motspilleren og vennen som du har vært.

Vis mer

Er i forhold

Det er ikke til å stikke under stol at både Cooper og Gaga er i et forhold på hver sin kant. Siden 2015 har førstnevnte datet den verdenskjente supermodellen Irina Shayk (33), og paret har datteren Lea (1) sammen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I 2017 ble det kjent at Lady Gaga hadde falt for agenten sin, Christian Carino (50). I oktober i fjor gikk artisten ut og bekreftet at paret hadde forlovet seg.

Det som derimot kaster ytterligere vann på ryktemølla for en potensiell Cooper-forelskelse, er bruddspekulasjoner som begynte å svirre forrige uke. Nettsteder som Daily Mail og InStyle var blant dem som fremmet sjokkpåstander om at Carino og Gaga har brutt forlovelsen.

TRØBBEL I PARADIS?: Forrige uke dukket det opp påstander om at Lady Gaga og forloveden, Christian Carino, har brutt forlovelsen. Det har derimot ikke blitt bekreftet. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I PARADIS?: Forrige uke dukket det opp påstander om at Lady Gaga og forloveden, Christian Carino, har brutt forlovelsen. Det har derimot ikke blitt bekreftet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det faktum at sistnevnte dukket opp på Grammy Awards uten forlovelsesringen, skal være en av hovedårsakene til spekulasjonene, ifølge Cosmopolitan.

Hvorvidt det er brudd eller ei, er ikke blitt bekreftet eller avkreftet av hovedpersonene selv.

VURDERER ANTREKKENE: Moteekspert og KK-redaktør Ingeborg Heldal vurderer antrekkene fra Grammy-utdelingen. Video: Getty Images Entertainment Video / Thea Hope Vis mer Vis mer

- Dypt forelsket

I «A Star is Born» følger man altså Cooper i rollen som alkoholisert rockestjerne, hvor han møter en yngre sangerinne, spilt av Gaga. At kjemien på lerretet er sterkt tilstedeværende, er det ingen tvil om.

Flere klarer derimot ikke å unnlate å påpeke at dette også gjelder i virkeligheten - spesielt etter duoens stunt i Las Vegas nylig. Der overrasket nemlig de to med en fremføring av sangen «Shallow».

Seansen ble raskt et hett tema på sosiale medier, der flere var raske til å kommentere Gagas inderlige hengivenhet overfor Cooper.

- Hun er dypt forelsket i Cooper, skrev en bruker på Twitter.

- De er så forelsket. Hvem faller vel ikke for Lady Gaga, heter det i en annen Twitter-melding.

Avkreftet muligheten

Selv om fansen har et dypt ønske om et nytt, stort Hollywood-par, er det antakelig liten grunn til å tro at det vil skje for Bradley Cooper og Lady Gaga.

I 2016, da filmen var under innspilling, stilte sistnevnte opp i et intervju med Howard Stern. Der avkreftet hun noen form for potensiell romanse med sin medskuespiller.

- Absolutt ikke, uttalte den da nysingle artisten, ifølge ET Online, og fortsatte:

- Det som er viktig for meg er at vi forteller en historie som rører hjertet til millioner av mennesker som kommer for å se filmen.

Vis mer

LES OGSÅ: Cooper synes Gagas overraskelse var «forferdelig»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer