HEKTA PÅ TATOVERINGER: Niklas Vindel tror han har brukt tilsammen 40 000 kroner på tatoveringer de siste seks årene. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
HEKTA PÅ TATOVERINGER: Niklas Vindel tror han har brukt tilsammen 40 000 kroner på tatoveringer de siste seks årene. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Dette betyr tattisene hans

Paradise-Niklas har tatoveringer for 40.000 kroner.

SEHER.NO: Drammenseren Niklas Vindel har i løpet av vårens sesong av «Paradise Hotel» blitt en populær mann blant jentene i TV3s realityserie og har nå også inntatt kremtoppen på Sol.no.

24-åringen fant blant annet kjapt tonen med glamourmodellen Tine Helene Valle, som ikke la skjul på at hun hadde stor sans for Niklas' tatoveringer.

Vindel - som fikk sin første tatovering som 18-åring - innrømmer at han er hektet på kroppskunsten.

- Har du først tatt en, så blir du hekta. Men jeg har en plan bak alle tatoveringene mine, hver og en av dem betyr noe speiselt for meg, sier han, og loser gjerne Seher.no-leserne gjennom de forskjellige symbolene:

1. Engler (øverst på rygg): - Denne fikk jeg da jeg var rundt 20 år, og både tvillingenglene og påskriften «Gemini» spiller på stjernetegnet mitt, Tvillingen.

2. Romertall (midt på ryggen): - Romertallene på ryggen står for 3.6.1985, som er fødselsdatoen min enkelt og greit. Den fikk jeg i fjor høst, noen måneder før jeg reiste inn på «Paradise Hotel».

3. «Second Born» (lav korsrygg): Jeg har et nært forhold til storebroren, som er tre år eldre enn meg. Vi bor også sammen i Drammen. Siden jeg er yngst, har jeg denne, mens han har «First Born» på samme sted.

4. Symbol-mønster (høyre arm og siden av overkroppen): Dette mønsteret hadde jeg tenkt ut selv, men fikk hjelp av min faste tatovør på Nyby'n Tattoo i Drammen til den endelige utformingen. Den inneholder blant annet flere kjærlighetssymboler, fordi kjærlighet er viktig for meg. Utrrykket «Nobody loves no one» er hentet fra Chris Isaak-låten «Wicked Game».

5. Roser og svaler (mage): - Dette er også et symbol på kjærlighet, jeg er vel en romantiker he, he. Jeg sa til tatovøren min at jeg ville ha noe med to svaler, og dette ble resultatet.

Niklas tror han de siste seks årene har brukt rundt 40.000 kroner totalt på tatoveringer, men angrer ikke på noen av dem. Han hevder han allerede har lagt planer for sin neste tatovering.

- En tatovering har du for alltid, mens for eksempel en bil har du bare noen år. Med tanke på fremtidig karriere har jeg imidlertid sagt til meg selv at jeg ikke skal tatovere meg i fjeset eller på hendene. Alle tatoveringene jeg har kan dekkes til med en genser eller skjorte, sier han.

Hitiil har imidlertid den selverklærte romantikeren ikke tatovert noen jentenavn på kroppen. Den æren er nemlig reservert for en fremtidig kone.

- Det har ikke vært aktuelt med noen jentenavn på kroppen ennå, men den dagen jeg gifter meg og får barn vil jeg nok lage en tatovering med navnene deres, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Derfor snakker han bare om sex