Taylor Swift:

Dette betyr den nye Swift-videoen «alle» snakker om

Taylor Swift åpner opp om mer enn bare sitt upopulære rykte i sin seneste låt «Delicate».

I NY DRAKT: Taylor Swift viser en ny side av seg selv i musikkvideoen «Delicate». Her ser hun seg selv i speilet og gjør grimaser, før hun oppdager at hun er blitt usynlig. Foto: YouTube skjermdump, ©2018 Big Machine Label Group LLC
I NY DRAKT: Taylor Swift viser en ny side av seg selv i musikkvideoen «Delicate». Her ser hun seg selv i speilet og gjør grimaser, før hun oppdager at hun er blitt usynlig. Foto: YouTube skjermdump, ©2018 Big Machine Label Group LLC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Da Taylor Swift (28) vant prisen for beste kvinnelige artist, under iHeartRadio Music Awards forrige helg, dukket ikke popstjernen opp for å ta imot prisen selv. Og det er ikke første gang noe liknende har skjedd de siste månedene.

SKJULTE BUDSKAP: Taylor Swifts siste video er spekket med små detaljer du kan analysere. Foto: YouTube skjermdump, ©2018 Big Machine Label Group LLC
SKJULTE BUDSKAP: Taylor Swifts siste video er spekket med små detaljer du kan analysere. Foto: YouTube skjermdump, ©2018 Big Machine Label Group LLC Vis mer

Ifølge Washington Post hadde Taylor i stedet spilt inn en personlig video-hilsen der hun takket fansen på forhånd.

Hun benyttet samtidig anledningen til å vise frem sin siste video «Delicate».

Og med låta, som snart har 20 millioner visninger etter knappe to dager på YouTube, forteller Taylor en historie som kanskje forklarer litt mer om hvorfor hun har valgt å holde seg borte fra rampelyset.

Your crush is coming, act natural.

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

Forklarte låta til fansen

«Delicate» er den fjerde singelen fra albumet «Reputation,» og denne gangen handler det om litt mer enn bare det frynsete ryktet hennes. Under et privat event i fjor skal Taylor ha forklart innholdet i sangen til fansen slik:

(Saken fortsetter under bildet)

SELFIES: Alle vil ha en bit av Taylor, slik hun viser i videoen for Delicate. Foto: YouTube skjermdump, Big Machine Label Group LLC
SELFIES: Alle vil ha en bit av Taylor, slik hun viser i videoen for Delicate. Foto: YouTube skjermdump, Big Machine Label Group LLC Vis mer

- Hva skjer når du møter en som du virkelig vil ha inn i livet ditt, og du begynner å bekymre deg over hva de har hørt om deg før de møter deg?

Hun synger blant annet: «Mitt rykte har aldri vært verre, så du må like meg for den jeg er.»

Taylor, som man er vant til å se mye av i media, har unngått rampelyset totalt denne gangen. Hun gjorde heller ingen intervjuer i forbindelse med plateslippet i november, noe som er uvanlig for en artist i hennes liga.

Likevel har de fleste fått med seg at det er en ny mann i livet til popstjernen, nemlig skuespiller Joe Alwyn (27). Men i motsetning til hennes tidligere flammer, blir paret sjelden sett sammen i offentligheten.

ENDELIG USYNLIG: Taylor danser mens ingen ser henne i musikkvideoen Delicate. Foto: YouTube skjermdump, Big Machine Label Group LLC
ENDELIG USYNLIG: Taylor danser mens ingen ser henne i musikkvideoen Delicate. Foto: YouTube skjermdump, Big Machine Label Group LLC Vis mer

Vi er også vant til å se bilder av hennes såkalte «BFF squad» (bestevenninner) på Instagram-kontoen hennes, men i fjor renset Taylor opp hele kontoen sin, og slettet alle spor etter sitt tidligere liv. Nå bruker hun kun sosiale medier til å promotere musikken sin.

Vil være usynlig

Musikkvideoen «Delicate» åpner med en scene fra en rød løper etterfulgt av Taylor i en fancy hotel-lobby der hun er omringet av sikkerhetsvakter og folk som vil ta selfies med hennes.

Hun får endelig et øyeblikk i fred og ro inne i en garderobe der hun ser seg selv i speilet, og begynner å gjøre grimaser til sitt eget speilbilde. Noen kvinner kommer inn i rommet, og i det Taylor snur seg igjen oppdager hun at hun er usynlig. Ergo, en drøm er gått i oppfyllelse.

FØLES SEG FRI: Det er kun når hun føler seg usynlig at Taylor Swift føler seg lykkelig. Foto: YouTube skjermdump, Big Machine Label Group LLC
FØLES SEG FRI: Det er kun når hun føler seg usynlig at Taylor Swift føler seg lykkelig. Foto: YouTube skjermdump, Big Machine Label Group LLC Vis mer

Nå som Taylor vet at hun er usynlig slipper hun seg helt løs og danser seg gjennom lobbyen, inn på subwayen, gjennom gater i regnet - før hun stopper opp utenfor en bar. Hun går inn, og alle snur seg mot henne. Hun er ikke lenger usynlig.

Takker kjæresten

Ifølge Washington Post viser videoen hvordan Taylor kun føler at hun kan være seg selv når hun er usynlig.

I tillegg får hun en lapp stukket inn i hånden på et tidspunkt, og denne lappen er fra en person som lar henne være seg selv, og som ikke bryr seg om ryktet hennes. Altså hennes nye kjæreste Joe, som gir henne ny kraft til å være seg selv, og dermed lykkelig.

Holdt forholdet skjult

Det mystiske paret skal ifølge People ha møttes for første gang under en Kings of Leon-konsert i oktober 2016. Det skal angivelig ha vært venninnene til Taylor som introduserte turtelduene for hverandre.

Ifølge en tidligere klassekamerat av Joe, skal den nye flammen til Taylor ha vært litt av en damemagnet opp gjennom årene - spesielt da de to gikk på dramaskole sammen i London.

- Han er veldig karismatisk. Det man vil kalle drømmeprinsen, sa Jordan Bunton-Williams til Daily Mail.

Joe, som fikk sitt store gjennombrudd med filmen «Billy Lynns hjemkomst», har i motsetning til Taylors tidligere kjærester ikke vært spesielt fremtredende i rampelyset.

Forholdet ble kjent kun et drøyt halvår etter at hun og skuespilleren Tom Hiddleston (37) gikk fra hverandre. Virvelvind-romansen mellom popstjernen og Hiddleston ble avslørt i juni i 2016, da duoen ble avbildet tett omslynget på en strand på Rhode Island.

Bildene ble tatt kun to uker etter at Taylor og den berømte DJ-en Calvin Harris (34) hadde gått hver til sitt etter 15 måneder sammen.

Taylor har også vært sammen med kjendiser som Jake Gyllenhaal (37), John Mayer (40), Joe Jonas (28) og Harry Styles (23).

LES OGSÅ: Black Chyna viste frem sin 18 år gamle flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer