STOLT: Den tidligere supermodellen viste gladelig frem det spesielle ankelsmykket, som var spesiallaget av datteren Hannah (13), da hun gjestet Gucci-eventet på Karl Johan.   Foto: FameFlynet Norway
STOLT: Den tidligere supermodellen viste gladelig frem det spesielle ankelsmykket, som var spesiallaget av datteren Hannah (13), da hun gjestet Gucci-eventet på Karl Johan. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

Dette betyr ankelsmykket for Vendela

Den tidligere modellen kom på fest med et helt spesielt smykke på foten.

SEOGHØR.NO: Denne uken har kjendisfestene stått i kø for den tidligere modellen Vendela Kirsebom (46).

Tirsdag var hun til stede da Jan Thomas holdt førpremiere på foredraget sitt «Jan Thomas Live - Usminket» på det fasjonable Stordalen-hotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo.

Dagen etter tok hun turen til Nedre Slottsgate i hovedstaden, da det italienske motehuset Gucci feiret åpningen av deres første butikk i Norge.

Begge dagene var Vendela ikledd sommerlige kjoler, og hadde stylet opp antrekkene med sorte hæler og skinnjakke til. Begge dagene hadde den flotte 46-åringen også et gult ankelsmykke på høyre ankel, som matchet hennes sommerbrune ben.

- Har ankelsmykket en spesiell betydnig for deg, Vendela?

- Ja! Jeg fikk det av datteren min Hannah i sommer, som er blitt en racer på å flette og å lage smykker. Hun har lært det av våre tyrkiske slektninger, og det betyr mye for meg, fortalte hun til Seoghør.no under Gucci-eventet.

Vendela kunne også avsløre at datterens smykkeferdigheter har vekket oppmerksomheten til den norske gullsmedgiganten David-Andersen - som 46-åringen har designet smykker for.

- Faktisk så har David-Andersen brukt flere av Hannahs teknikker og hennes design i deres kolleksjoner, så det er veldig stas!

LES OGSÅ: Sigrid Bonde Tusvik tok med datteren på hagefest