- Dette året har vært helt utrolig for oss

På fjorårets Kjendisgalla gikk Tone rundt med et vinglass for å skjule at hun var gravid. Mandag strålte hun i gjennomsiktig buksedrakt, og fikk skryt av kjæresten.

Publisert

SEOGHØR.NO: Det er gått ett år siden Tone Damli (26) og Markus Foss viste seg sammen på et offentlig arrangement for første gang.

Det var under Se og Hørs kjendisgalla. Den gang kom Tone i en rød kjole, mandag kom hun i en hvit gjennomsiktig buksedrakt med en viss grad av brudefølelse. Noe Tone også innrømmet på den røde løperen.

- Dette var min sjanse, spøkte hun.

Vinterprinsesse

GJENNOMSIKTIG: Jan Thomas mente Tone Damli så ut som en vinterprinsesse i den gjennomsiktige buksedrakten. Foto: Per Ervland/Se og Hør
GJENNOMSIKTIG: Jan Thomas mente Tone Damli så ut som en vinterprinsesse i den gjennomsiktige buksedrakten. Foto: Per Ervland/Se og Hør Vis mer

Jan Thomas mener fjorårets vinner av Best kledde kvinne, så ut som en vinterprinsesse.

- Jeg synes hun ser veldig, veldig, fin ut, sier Markus til Seoghør.no.

Hun og Markus hadde barnevakt for Lille Billie, som ble døpt tidligere denne måneden. Da de to var på Kjendisgallaen i fjor, var nemlig Tone gravid - men det visste ingen. Hele kvelden gikk hun rundt med et vinglass.

- Jeg drakk ikke en slurk, men Markus fikk dobbel dose, sa Tone til Seoghør.no i dag.

Og Markus innrømmer at det ble mye oppmerksomhet da de to strålte foran pressen for første gang under Kjendisgallaen i fjor.

- Det var et sjokk, men det gikk fint. Man må liksom ta hele pakka, sa Markus.

Og det var liten tvil om at Tone er godt fornøyd med året som har gått.

- Hvis jeg skal oppsummere året så har det vært utrolig. Det har skjedd veldig mye nytt for oss, og vi har inntatt en ny rolle i livet som vi omfavner og elsker.

- Kjempestolt av henne

Og Markus er imponert over hvordan Tone er som mor.

-  Det har gått veldig bra. Hun har fungert 110 prosent som  mor, og jeg er kjempestolt av henne.

Se rød løper på Kjendisgallaen i opptak her:

- Men uten en så god kar, kunne jeg aldri gjort det, og fått til alt det arbeidet jeg gjør nå, sier Tone.

I FJOR: Tone og Markus viste seg sammen for første gang under fjorårets kjendisgalla. Foto: Se og Hør
I FJOR: Tone og Markus viste seg sammen for første gang under fjorårets kjendisgalla. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg føler meg litt gjennomsiktig, sa Tone om antrekksvalget.

Tone og Markus ble tidligere i år foreldre for første gang, da datteren Billie kom til verden. I siste utgave av bladet STYLEmag snakket Damli ut om graviditeten.

- Vi var jo superforelska. Og som forelsket par diskuterer man ofte fremtiden, og hvilke drømmer man har. Man tenker stort og flott. Vi hadde vært inne på tanken om at man en gang blir foreldre, og så skjedde det. Det å være nyforelsket og gravid er ganske kult, sa hun til bladet.
LES OGSÅ: - Han syntes nok jeg var en liten smårolling

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer