<strong>TØFT ÅR:</strong> - Sommeren har vært helt kaos. Først fikk jeg et brudd i albuen, og så kommer det her. Det passer veldig dårlig, sier Rachel Nordtømme til Seher.no. Her er hun avbildet sammen med sin gode venn, og konkurrent i «Skal vi danse», Atle Pett Foto: Stella Pictures
TØFT ÅR: - Sommeren har vært helt kaos. Først fikk jeg et brudd i albuen, og så kommer det her. Det passer veldig dårlig, sier Rachel Nordtømme til Seher.no. Her er hun avbildet sammen med sin gode venn, og konkurrent i «Skal vi danse», Atle Pett Foto: Stella Pictures Vis mer

- Dette året har vært helt håpløst

«Fuck my life», skrev Rachel Nordtømme på bloggen sin i juni. Nå snakker hun ut om den tøffe tiden... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Rachel Nordtømme nederst i saken!

SEHER.NO: 11. august presenterte TV 2 høstens ti deltagere i TV-suksessen «Skal vi danse». Men det var bare ni som dukket opp for å møte pressen, Rachel Nordtømme (22) lå nemlig på sykehus etter å ha pådratt seg en halsbetennelse som hadde utviklet seg til en infeksjon i kroppen.

Nå går det imidlertid mye bedre med den vanligvis svært blide idrettsjenta.

- Nå går det veldig bra, jeg er helt frisk. Jeg har bare litt vondt i anklene ennå. Men jeg får til å danse med høye hæler, og alt går som planlagt. Jeg føler vi har tatt igjen forspranget litt på de andre også, sier Nordtømme til Seher.no.

- Hvor syk var du egentlig?
 
- Jeg fikk halsbetennelse, og den betennelsen gikk ut i resten av kroppen og til leddene. Jeg hadde veldig vondt i ankler, håndledd, knær og skuldre. Det var ikke behagelig, men nå er jeg frisk.

Dette er ikke første gang at 22-åringen blir satt ut av spill i år. I sitt første hekkeløp denne sesongen - 6. juni - pådro hun seg brudd i albuen. Dermed måtte hun legge idrettskarrieren på hylla for sommeren
 
Samme dag skrev hun dette innlegget på bloggen sin:
 
«Idag løp jeg 400m hekk. Det gikk veldig bra, lå an til å klare junior-EM-kravet, men litt av poenget er vel å komme seg i mål? Jeg hekta i åttende hekk. TRYNA, og pådro meg brudd i albuen. Snakkes neste sommer. FUCK MY LIFE!».
 
Skaden førte til at Rachel måtte gå med armen i fatle, og hun fikk med det ikke trent slik hun vanligvis gjør.
 
«Jeg har fortsatt armen i fatle, derfor er det fortsatt lite løping om dagen. I utgangspunktet elsker jeg å trene styrketrening, men nå kan jeg ikke trene frivekter, dermed blir jeg sittende i apparater- noe jeg misliker sterkt. Føler ikke jeg har samme effekt av det overhodet, og da er det også vanskelig å motivere seg», skrev hun på bloggen 20. juni.

Til Seher.no legger hun ikke skjul på at hun synes det er svært irriterende at hun i det siste har hatt en tendens til å bli syk eller skadet på strategiske tidspunkter i livet.

- Det er helt håpløst. Dette har vært et år... ja... sommeren har vært helt kaos. Først fikk jeg et brudd i albuen, og så kommer det her. Det passer veldig dårlig. Men alt har jo ordnet seg, og nå får jeg jo vært med på dette, sier hun til Seher.no.

Rachel erkjenner at det var frustrerende å måtte gå igang med «Skal vi danse»-treningen etter alle de andre deltagerne i TV 2-programmet.


- Jeg har jo konkurranseinstinkt, og det ble vekket! Å komme igang tre-fire dager etter de andre var veldig kjedelig. I hvert fall når jeg ikke visste når jeg kom til å komme igang igjen, forteller Rachel Nordtømme åpenhjertig.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her lyver Rachel Nordtømme for åpent kamera  

Se video med Rachel Nordtømme her:[obj:media:9933]


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer