Dette antrekket vekker oppsikt

Er Kim Kardashian lei av snakket om rumpen sin?

DRISTIG: I Paris viste Kim Kardashian hvorfor hun er på listene over verdens mest sexy kvinner.  Foto: FameFlynet Norway
DRISTIG: I Paris viste Kim Kardashian hvorfor hun er på listene over verdens mest sexy kvinner. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ingen kan beskylde Kim Kardashian (31) for å være sjenert. Hun er kjent for sin flotte kropp og på shoppingtur i Paris denne uken vekket hun oppsikt med et svært dristig antrekk.

Den sexy realitystjernen gikk fra butikk til butikk i et trangt ferskenfarget skjørt og en topp med en generøs utrigning som ikke overlot mye til fantasien. Kim er kjent for sin velformede rumpe og kanskje ønsker hun nå mer oppmerksomhet rundt brystene.

«Det så ut som hun var et øyeblikk unna en klesglipp, der den barmfagre sexbomben lot «jentene» ut for å leke i en kjole med en utrigning som sluttet under brystene» skriver nettstedet Radaronline.

Kim har også skapt overskrifter med antrekket hun valgte dagen før. 31-åringen valgte en grå kjole og lårhøye Louboutin-støvler i slangeskinn til 33 000 kroner da hun shoppet med kjæresten Kanye West (35).

Dyrevernsorganisasjonen PETA har flere ganger kritisert Kardashians forkjærlighet for pels og skinn, og de dyre støvlettene fikk dem til å se rødt.

- De passer fint til hennes dalmatinerpels som også er ulovelig å selge i California og umoralsk å selge overalt, sier PETAs talsperson Wendy Wegner til Radaronline.

  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han la ut nakenbilde av en annen enn kjæresten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer