Dette antrekket ga gjestene hakeslepp

TV-stjernen giftet seg i jegerdrakt. Se bilder og video!

Se flere bilder fra «Here Comes Honey Boo Boo»- bryllupet nederst i artikkelen!

SEOGHØR.NO: Den sju år gamle barnemodellen Alana Thompson (7) og hennes sørstatsfamilie har blitt superstjerner i USA takket være realityserien «Here Comes Honey Boo Boo».

Familien har blitt kjent for sin utradisjonelle livsstil i TV-serien, som i Norge sendes på TV-kanalen TLC.

Og da Alanas foreldre «Mama» June Shannon og Mike «Sugar Bear» Thompson søndag giftet seg, valgte de også å gjøre dette på en annen måte enn folk flest.

Med sin berømte datter i front, ankom brudeparet bryllupet i sin egen hage på en firhjulet motorsykkel.

Giftet seg i jakt-kjole
Deretter steg Mike og June fram og avslørte at de begge var kledd i kamuflasjemønster og fargen oransje.

- Hele bryllupet var inspirert av jakt, og kjolen er sydd av kamuflasjestoff som vanligvis brukes til jaktklær. I USA er de fleste jegere utstyrt med oransje detaljer for å synes bedre og forhindre skyteulykker. June hadde neonfarget underskjørt og sløyfebelte, mens brudgommen hadde oransje vest.

- Det eneste tradisjonelle var sløret, som var hvitt. Men selv der var det sneket inn en jaktdetalj – i form av kamuflasjemønstrede kantebånd, sier motejournalist i Se og Hør, Hanne Kathrine Brathholt.

Sendes på TV
Selv om «Here Comes Honey Boo Boo» for tiden er ett av USAs mest populære TV-program, tror hun ikke jakt-temaet er starten på en ny trend.

- Det er nok de færreste som vil gifte seg i kamuflasjemønster, men jeg tipper brudeparet var strålende fornøyd og gjestene om ikke annet fikk et minne for livet.

Bruden selv sier til People at hun var strålende fornøyd med å gifte seg i hagen sin.

- Min søster bakte kaken og vi brukte mesteparten av pengene på grillmat. Vi var tro mot røttene våre og kunne fokusere på forholdet mellom meg og Sugar Bear.

Det hele ble filmet av TV-kameraene og skal vises i den neste sesongen av TV-serien, som starter på amerikansk TV i juli.

LES OGSÅ:
- Noen vil sikkert si at dette er helt vanvittig!
 

FORLOVERE: Også forloverne var kledd i oransje vester og jaktbukser. Foto: All Over Press
BRYLLUPSKAKE: Også bryllupskaken var noe utenom det vanlige i TV-bryllupet. Foto: All Over Press
SKÅLTE FORAN KAMERA: Foran familiene sine og TV-kameraene, utvekslet Mike og June sine bryllupsløfter og skålte med hverandre. Foto: All Over Press
HER KOMMER BRUDEN: «Mama» June strålte fra øre til øre da hun fikk sin nye ektemann. Foto: All Over Press
NYGIFT: : Etter bryllupet forlot de nygifte gjestene på en noe utradisjonell firhjuling. Foto: All Over Press
JUBELEN STOD I TAKET: Mange hadde samlet seg for å hylle det nye brudeparet. Foto: All Over Press
BRUDEPIKE: Alana Thompson har blitt kjent over hele USA som «Honey Boo Boo» gjennom sin ekstremt populære TV-serie. Foto: All Over Press
GIFTET SEG I JAKT-DRAKT: «Mama» June Shannon og Mike «Sugar Bear» Thompson fra TV-serien «Here Comes Honey Boo Boo» valgte bryllupsantrekk litt utenom det vanlige, da de giftet seg seg søndag. Foto: All Over