Dette antrekket fikk MTV til å sensurere henne

Men det var i 1989. Natt til mandag stilte 64-åringen like godt i det samme antrekket.

DAGLIGDAGS: Tidene har forandret seg. I 1989 ble Cher bannlyst for dette antekket, men nå er det så og si dagligdags at stjernene kler seg utfordrende. Se bare på Lady Gaga, som ikledde seg noe som ligner på rått kjøtt... Foto: All Over Press
DAGLIGDAGS: Tidene har forandret seg. I 1989 ble Cher bannlyst for dette antekket, men nå er det så og si dagligdags at stjernene kler seg utfordrende. Se bare på Lady Gaga, som ikledde seg noe som ligner på rått kjøtt... Foto: All Over Press Vis mer
Se Cher i samme antrekk fra 1989 nederst i saken!

SEHER.NO: Den legendariske popstjernen Cher (64) sjokkerte alle da hun dukket opp på MTV Video Music Awards i Los Angeles i en gjennomsiktig drakt med lærdetaljer - helt likt den hun brukte i musikkvideoen fra 1989: «If I Could Turn Back Time». På denne måten gjorde sangerinnen narr av kritikken hun tidligere har fått av media - og MTV.

- I mine yngre dager ble jeg sensurert av MTV for disse antrekkene. Det virker så tamt nå, sa Cher før hun presenterte de nominerte for kategorien «Årets Beste Video».

Da sangerinnes musikkvideo «If I Could Turn Back Time» kom ut i 1989, ble det bannlyst fra å spilles på dagtid, på grunn av det dristige antrekket.

64-åringen var den siste prisutdeleren på VMA-festen, og da hun kom på scenen så hun intet mindre enn spektakulær ut, skriver ContactMusic.

- Jeg er den eldste rypa her, med det største håret og det minste kostymet, sa hun.

Chers antrekk bestod også av lårhøye strømper, skinnstøvletter med nagler, og en skinnjakke. 

Prisen som Cher delte ut, gikk den ikke mindre sprø antrukkede Lady Gaga - som var kledd i kjøtt. Etter prisutdelingen sa Gaga:

- Jeg hadde aldri trodd at jeg kom til å måtte be Cher holde kjøtt-veska mi, sier Lady Gaga til New York Daily News.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg tok søppelposer og slang det sammen