«Keeping Up With The Kardashians» 10 år:

Dette angrer Kardashian-stjernene mest på

De berømte stjernene avslører hva de ønsker de ikke hadde delt med verden.

STJERNER: Khloé, Kylie, Kris, Kourtney, Kim og Kendall er alle bitt verdens berømte stjerner i løpet av ti år med realityserien, «Keeping Up With The Kardashians». Nå avslører de hva de skulle ønske de ikke delte på internasjonal tv. Foto: AP
STJERNER: Khloé, Kylie, Kris, Kourtney, Kim og Kendall er alle bitt verdens berømte stjerner i løpet av ti år med realityserien, «Keeping Up With The Kardashians». Nå avslører de hva de skulle ønske de ikke delte på internasjonal tv. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I oktober er det ti år siden suksesserien «Keeping up with the Kardashians» rullet over skjermen for første gang. Siden den gang har den berømte familien tjent seg søkkrike som modeller, med egne butikker, sminkekolleksjoner og flere spin off-serier.

Men et liv i rampelyset, med kameraer som følger med døgnet rundt, har samtlige medlemmer av den verdensberømte familien gjort ting de angrer på.

I et nytt intervju med Hollywood Reporter, i forbindelse med feiringen av programmet, avslører stjernene hva de angrer mest på etter ti år som realitystjerner, ifølge Page Six.

Kim angrer på at hun ble filmet under graviditeten.

Blant annet forteller Kim Kardashian (36) at hun gjerne skulle tenkt seg om to ganger, da det kom til å la seg filme under svangerskapene.

- Jeg skulle ønske jeg ikke filmet så mye da jeg var gravid, forklarer hun i intervjuet.

Kim mottok nemlig massiv kritikk rettet mot kroppen sin da hun gikk gravid med datteren North West (4), som hun har sammen med ektemannen, Kanye West (40).

Saken fortsetter nedenfor.

Også under svangerskapet med sønnen, Saint West (1), to år senere, var hun stadig å se i programmet hvor man fikk observere stjernens forandringer gjennom graviditeten.

- Folk skriver og sier de ekleste ting, og de har aldri møtt deg. De lever elendige liv, de har ingen mål, og trolig ikke noen jobb, forklarer stjernen og legger til at hun blir sjokkert over den giftige energien som spres på nettet.

VIL HHA FLERE BARN: Kanye West og Kim Kardashian har sønnen Saint og datteren North sammen. Kim snakker stadig om at hun ønsker seg flere barn. Foto: NTB Scanpix
VIL HHA FLERE BARN: Kanye West og Kim Kardashian har sønnen Saint og datteren North sammen. Kim snakker stadig om at hun ønsker seg flere barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skilt etter 72 dager

At den berømte familien stadig har vekket oppsikt på tv og i sosiale medier, er ingen hemmelighet. Mange spekulerte da Kim giftet seg med basketballspilleren Kris Humphries (32) i 2011, om at alt kun var et spill for galleriet.

Ved gjentatte anledninger måtte stjernen avkrefte påstandene, men har i senere tid avslørt at hun allerede på bryllupsreisen visste at ekteskapet ikke ville vare.

BRUDD: Kim Kardashian var gift med Kris Humphries i 72 dager. Foto: Pa Photos
BRUDD: Kim Kardashian var gift med Kris Humphries i 72 dager. Foto: Pa Photos Vis mer

- Jeg tenkte, «Oh shit, jeg er 30 år gammel, jeg må skjerpe meg. Jeg må gifte meg.» Jeg tror mange jenter går gjennom det samme der de de blir stressa fordi de begynner å bli gammel og alle venninnene deres har barn. Det var mer sånn. Jeg skjønte at ekteskapet ikke ville vare på bryllupsreisen, sa hun på talkshowet «Watch What Happens Live With Andy Cohen» i mai.

«Keeping up with the Kardashians»-stjernen avslører i intervjuet med Hollywood Reporter hvordan bryllupet nesten ble avlyst kvelden før. Og det skal ha vært hennes mor, Kris Jenner (61) som var grunnen.

- Kvelden før trakk mamma meg til side, borte fra kamera, og sa: «Dette er ikke riktig for deg. Hvorfor reiser du ikke, så skal jeg ta meg av dette». Jeg følte at hvis jeg trakk meg nå, så ville alle tro at jeg bare gjorde det for programmet, forklarer 37-åringen.

Etter 72 dager søkte hun om skilsmisse.

Kim Kardashian giftet seg med Kanye West i 2014, og har nylig avslørt hvilket Instagram-bilde hun angrer mest på. Hun forklarte nemlig at hun ikke var fornøyd med neglene sine, og skulle ønske de var lengre.

- Det ville ha sett mye bedre ut med lange negler, forklarte hun, ifølge Cosmopolitan.

Ville ikke ha tv-serie

Også hennes yngre søster, Khloé Kardashian (33) har vært mye omtalt i media. Blant annet har hun stadig fått kommentarer på vekten sin og rykter om hennes tidligere ekteskap med basketballproffen, Lamar Odom (37) har blitt spredd som ild i tørt gress.

At Khloé og Lamar hadde et turbulent ekteskap er velkjent. Paret har senere åpnet seg opp om forholdet til hverandre, hvor blant annet Khloé har avslørt at hun løy til ektemannen om å prøve å få barn.

Khloé Kardashian var gift med Lamar Odom fra 2009 til 2016. Her var de to sammen i 2016, sammen med to av barna til Kourtney Kardashian, Mason og Penelope. Foto: Splash News
Khloé Kardashian var gift med Lamar Odom fra 2009 til 2016. Her var de to sammen i 2016, sammen med to av barna til Kourtney Kardashian, Mason og Penelope. Foto: Splash News Vis mer

Paret som var gift fra 2009 til 2016, fikk i 2011 sin egen tv-serie, «Khloé & Lamar». Programmet hadde premiere i april 2011, men ble tatt av skjermen i mai året etter.

Nå avslører Khloé at hun angrer på programmet, og at hun i utgangspunktet aldri hadde et ønske om å lage serien.

- Jeg hadde aldri lyst til å lage «Khloé & Lamar», min eks ville, forklarer hun.

- Han solgte den til E! og jeg lot det skje fordi jeg ville at han skulle være lykkelig. Det var jeg som kansellerte den, Det var altfor mye, legger hun til.

NY KJÆRESTE: Khloé Kardashian har vært kjæreste med baskettballstjernen, Tristan Thompson det siste året. Foto: Splash News
NY KJÆRESTE: Khloé Kardashian har vært kjæreste med baskettballstjernen, Tristan Thompson det siste året. Foto: Splash News Vis mer

Ville ikke filme bruddet

Heller ikke den eldste søsteren i familien, Kourtney Kardashian (38) har kommet seg gjennom serien, uten at det er noe hun angrer på. I likhet med sin yngre søster Khloé har hun hatt et turbulent forhold med Scott Disick (34), som hun har barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2) sammen med.

Paret har hatt et stormfullt av og på-forhold siden deres mye omtalte brudd i 2015, og nå avslører Kourtney at hun angrer på at hun lot bruddet mellom seg og Scott bli sendt på internasjonal tv.

- Jeg hadde mye angst rundt det, og kom frem til at vi bare måtte få det overstått, forklarer 38-åringen og legger til at følelsene blir vekket til live, flere ganger gjennom prosessen.

- Du går gjennom noe, og kommer deg videre. Men så må du til intervju, og det blir rippet opp igjen. Og så ser du episoden, og får med deg alle kommentarene på sosiale medier, sier hun.

TURBULENT FORHOLD: Kourtney Kardashian og Scott Disick har barna Reign, Penelope og Mason sammen. Foto: Splash News
TURBULENT FORHOLD: Kourtney Kardashian og Scott Disick har barna Reign, Penelope og Mason sammen. Foto: Splash News Vis mer

Vokste opp i rampelyset

Kendall (21) og Kylie Jenner (20) har begge vokst opp midt i blitsregnet fra paparazzier. De to søstrene var bare elleve og ti år gamle, da første episode ble sendt i 2007.

Siden den gang har Kendall blitt en ettertraktet modell, som har prydet flere av verdens største magasinforsider, mens kylie har kommet med egen sminkekolleksjon, som hun har tjent seg søkkrik på, på kort tid.

Den berømte familien har millioner av fans, noe som gjenspeiler seg på deres kontoer på sosiale medier. Likevel er det ikke bare fryd og gammen som kommer med en stjernestatus hvor alle føler de kjenner deg.

Blant annet da Kendall Jenner tidligere i år frontet en reklame for Pepsi. Filmen ble slaktet av flere seriøse medier, og ble omtalt som et tonedøvt forsøkt på å skape en politisk motstandsbevegelse. Kampanjen ble trukket tilbake etter all kritikken, og selskapet måtte legge seg flate.

Saken fortsetter nedenfor.

VEKKER REAKSJONER: Pepsis reklamefilm «Live For Now Moments Anthem» med Kendall Jenner i hovedrollen, vekker sterke reaksjoner. Flere mener det er et tonedøvt forsøk på en politisk bevegelse, og at det som skjer i videoen er virkelighetsfjernt. Pepsi sier i en uttalelse til Buzzfeed at reklamen ble laget for å vise folk fra rundt omkring i verden komme sammen. - Dette er en global kampanje som viser folk fra forskjellige stadier av livet som kommer sammen i harmoni. Vi mener det er et viktig budskap å få fram, sier de. Video: Pepsi Vis mer

Kendall har holdt kjærlighetslivet sitt svært privat, og deler minimalt. Nå innrømmer 21-åringen at hun har lært mye av søstrene, som alle har vært åpne og delt mye om sine forhold til verden.

Kendall Jenner og Gigi Hadid gikk på catwalken for Victoria Secret, og ble filmet på gaten på vei til etterfesten av pressen. Også klipp fra catwalken der man ser modellene. Vis mer

- Det gode med å ha eldre søstre, er at du lærer av dem. Jeg har sett hvordan forholdene deres har utspilt seg på tv, så jeg har lært den leksa. Det føles bedre å holde det mer privat, forklarer hun.

Bør ikke dele alt

Yngstesøsteren Kylie har flest Snapchat-følgere i hele verden og administrerer sitt eget sminkemerke som blir utsolgt på minutter.

Kylie forklarer i intervjuet med Hollywood Reporter at alle har en mening om det hun foretar seg og at det ikke er sunt for noen i medias søkelys.

- Når du involverer verden har alle en mening. Det er ikke det sunneste, sier hun.

- Deler av livet bør holdes hellig, legger hun til.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer