«Keeping Up With The Kardashians» 10 år:

Dette angrer Kardashian-stjernene mest på

De berømte stjernene avslører hva de ønsker de ikke hadde delt med verden.

STJERNER: Khloé, Kylie, Kris, Kourtney, Kim og Kendall er alle bitt verdens berømte stjerner i løpet av ti år med realityserien, «Keeping Up With The Kardashians». Nå avslører de hva de skulle ønske de ikke delte på internasjonal tv. Foto: AP
STJERNER: Khloé, Kylie, Kris, Kourtney, Kim og Kendall er alle bitt verdens berømte stjerner i løpet av ti år med realityserien, «Keeping Up With The Kardashians». Nå avslører de hva de skulle ønske de ikke delte på internasjonal tv. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I oktober er det ti år siden suksesserien «Keeping up with the Kardashians» rullet over skjermen for første gang. Siden den gang har den berømte familien tjent seg søkkrike som modeller, med egne butikker, sminkekolleksjoner og flere spin off-serier.

Men et liv i rampelyset, med kameraer som følger med døgnet rundt, har samtlige medlemmer av den verdensberømte familien gjort ting de angrer på.

I et nytt intervju med Hollywood Reporter, i forbindelse med feiringen av programmet, avslører stjernene hva de angrer mest på etter ti år som realitystjerner, ifølge Page Six.

Kim angrer på at hun ble filmet under graviditeten.

Blant annet forteller Kim Kardashian (36) at hun gjerne skulle tenkt seg om to ganger, da det kom til å la seg filme under svangerskapene.

- Jeg skulle ønske jeg ikke filmet så mye da jeg var gravid, forklarer hun i intervjuet.

Kim mottok nemlig massiv kritikk rettet mot kroppen sin da hun gikk gravid med datteren North West (4), som hun har sammen med ektemannen, Kanye West (40).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer