Aurora Gude:

Dette angrer hun på

- Klarer fortsatt ikke se på det.

TAKKNEMLIG: Aurora Gude har gjort ferdig TV for i år, men hva hun har spilt inn, kan hun fortsatt ikke si. Foto: Tore Skaar
TAKKNEMLIG: Aurora Gude har gjort ferdig TV for i år, men hva hun har spilt inn, kan hun fortsatt ikke si. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

Det er duket for en stjernespekket feiring, når Se og Hør ruller ut den røde løperen i forbindelse med høstens Reality Awards.

En av de som virkelig har gjort seg bemerket på skjermen de siste årene, er influenser Aurora Gude (30), som nylig har fullført to ferske TV-innspillinger.

REALITY AWARDS: Hva er det egentlig? La kjendisene forklare. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

Deltar i splitter nytt konsept

- Jeg har ikke lov å si så mye enda, er jeg redd. Sånn er det jo bare. Men den ene produksjonen kommer senere i år, mens den andre kommer på nyåret. Den ene har jeg hatt det så utrolig gøy med å spille inn. Det har utelukkende bare vært moro, så det kan seerne bare glede seg til.

Gude, som er svært hemmelighetsfull vedrørende prosjektene hun nå har deltatt i, kan røpe til Se og Hørs Reality Awards at det er et helt nytt konsept, som aldri er gjort av en norsk produksjon tidligere.

FREMTIDSPLANER: Aurora Gude forteller at hun har flere prosjekter på gang, og gleder seg stort til det blir lansert for offentligheten. Foto: Tore Skaar
FREMTIDSPLANER: Aurora Gude forteller at hun har flere prosjekter på gang, og gleder seg stort til det blir lansert for offentligheten. Foto: Tore Skaar Vis mer

Den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren har holdt seg stødig synlig i rampelyset etter sin deltakelse, og har blant annet medvirket i «Camp Kulinaris», «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», samt «Charterfeber».

Hun sier det er store forskjeller i alle produksjonene, men at alle har vært morsomme å spille inn på hver sin måte.

REAGERER: Gemma Owen sin mor, Louise Owen, kommenterer Luca Bish sin «Love Island»-oppførsel på Instagram. Video: «Love Island UK»/TV 2. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer

Rydder opp i fordommer

- «Camp Kulinaris» var jo det første ordentlige programmet jeg var med i etter deltakelsen i «Paradise Hotel», og jeg syns det var så fint at jeg fikk vise hele meg. At jeg ikke var hun dumme blondinen som mange trodde jeg var.

Hun legger til at hun synes det var utrolig givende å rydde litt opp i fordommene mange kanskje hadde om henne, og er svært takknemlig for at matlagingsprogrammet lot henne få muligheten til nettopp dette.

- Samme med «71 grader nord», der fikk jeg også vist frem litt flere sider av meg selv som folk ikke var klar over. Men det var også litt vondt å se på i ettertid, for man gjenopplever de øyeblikkene som tidvis var veldig sårbare.

FJELLFOBI: TV-profilen Aurora Gude er åpen om at hun har fjellfobi - hun får det derfor tøft i andre episode av «71 grader nord kjendis». Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

I disse produksjonene forteller Gude at hun fikk anledning til å virkelig føle hvem hun var, og hvilke verdier hun viste til andre. Hun legger til at hun aldri har angret på noen av deltakelsene sine, men heller ser på alle som en uforglemmelig opplevelse.

- Klarer fortsatt ikke se på det

Det er dog et øyeblikk fra «Paradise Hotel» hun derimot helst skulle ønske gikk i glemmeboken hos alle.

- Det er det som er så dumt, alt blir jo foreviget på TV. Når man er på fest, så er man jo i den lille bobla der ingen helt vet hva som skjer. På «Paradise» ble jo alt filmet. Det er en episode der under en fest hvor jeg legger meg på bordet og... nei, jeg klarer ikke snakke om det. Det er et øyeblikk jeg virkelig angrer på.

BRÅ VENDING: Realityprofil Aurora Gude skulle bare gjennomføre et Zoom-intervju. Det gikk bra, det. En stund, i hvert fall. Video: Rød Løper/Jonas Hammer Vis mer

Hun legger til at det er en scene hun selv, den dag i dag, ikke har klart å se i sin helhet, og priser seg lykkelig for at den ikke florerer i nettaviser slik den gjorde tidligere.

Hjertebarn

Gude, som blant annet jobber med sosiale medier, har flere jern i ilden denne høsten. Ikke bare blir hun å se på TV, men hun inviterer også til samtaler i podcasten «Fra spøk til revolver», som hun anser som hjertebarnet sitt.

- Nå er vi i planleggingsfasen. Jeg vil komme litt mer inn i dypere tema denne sesongen, og håper vi får tak i Lilli Bendriss. Det tror jeg kunne blitt en spennende episode. Vi får bare se hvem som dukker opp.

GÅR GALT: Carola Häggkvist har prøvd seg på en ståhjuling på en strand i Sverige, men det gikk ikke helt bra. Video: carolaofficiell Vis mer

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

LES OGSÅ: Rundstjålet - så kom nakenbildet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer