Aurora Gude:

Dette angrer hun på

- Klarer fortsatt ikke se på det.

TAKKNEMLIG: Aurora Gude har gjort ferdig TV for i år, men hva hun har spilt inn, kan hun fortsatt ikke si. Foto: Tore Skaar
TAKKNEMLIG: Aurora Gude har gjort ferdig TV for i år, men hva hun har spilt inn, kan hun fortsatt ikke si. Foto: Tore Skaar Vis mer
Publisert

Det er duket for en stjernespekket feiring, når Se og Hør ruller ut den røde løperen i forbindelse med høstens Reality Awards.

En av de som virkelig har gjort seg bemerket på skjermen de siste årene, er influenser Aurora Gude (30), som nylig har fullført to ferske TV-innspillinger.

Deltar i splitter nytt konsept

- Jeg har ikke lov å si så mye enda, er jeg redd. Sånn er det jo bare. Men den ene produksjonen kommer senere i år, mens den andre kommer på nyåret. Den ene har jeg hatt det så utrolig gøy med å spille inn. Det har utelukkende bare vært moro, så det kan seerne bare glede seg til.

Gude, som er svært hemmelighetsfull vedrørende prosjektene hun nå har deltatt i, kan røpe til Se og Hørs Reality Awards at det er et helt nytt konsept, som aldri er gjort av en norsk produksjon tidligere.

Den tidligere «Paradise Hotel»-vinneren har holdt seg stødig synlig i rampelyset etter sin deltakelse, og har blant annet medvirket i «Camp Kulinaris», «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», samt «Charterfeber».

Hun sier det er store forskjeller i alle produksjonene, men at alle har vært morsomme å spille inn på hver sin måte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer