Khloe Kardashian:

Dette angrer hun på med operasjonen

Det er kun én ting stjernen angrer på.

AVSLØRER: Khloé Kardashian åpner seg om operasjonen. Foto: Larry Marano / Shutterstock / NTB
AVSLØRER: Khloé Kardashian åpner seg om operasjonen. Foto: Larry Marano / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I årevis har «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (37) fått oppmerksomhet på grunn av utseendet sitt.

Titt og ofte svirrer det nemlig rykter om at hun både redigerer bildene sine, og at hun har lagt seg under kniven for å endre på hvordan hun ser ut.

I en spesialepisode av «ABC News», som ble sendt 6. april, åpnet realitystjernen opp om kosmetiske inngrep. I etterkant av TV-opptredenen har hun også uttalt seg om temaet i sosiale medier.

Hun avslører nå hva det eneste hun angrer på er.

- Hele mitt liv vil jeg si at jeg alltid har hatt lyst til å fikse nesen min, uttalte Khloé til programleder Robin Roberts, ifølge E! News, og fulgte opp:

OPERASJON: Khloé Kardashian innrømmer hva hun har gjort med ansiktet. Bilder fra HayU hos TV 2 play. Vis mer

- Men det er i midten av ansiktet ditt og det er skummelt å tenke på. Til slutt samlet jeg mot og gjorde det, og jeg elsker det.

I etterkant av det TV-sendte intervjuet, har stjernen som nevnt også diskutert det kosmetiske inngrepet med fansen i sosiale medier.

Ifølge E! News skal noen ha skrevet en Twitter-melding hvor det sto følgende: «Khloé har operert nesen, omg».

Denne meldingen valgte 37-åringen å svare på.

«Jepp! Jeg snakket om det under reunionen med Andy Cohen også. Jeg gjorde det et par uker før Trues første bursdag. Elsker det!»

SLÅR TILBAKE: Da det dukket opp et bilde av realitystjerna Khloé Kardashian (37) i sosiale medier iført en leopardmønstret bikini, helt uredigert, gikk det sin seiersgang i sosiale medier. Nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer

Dette angrer hun på

En annen bruker på Twitter skal ha delt fra egen erfaring og skrevet at hun hadde den «verste tilfriskningsperioden» etter sitt inngrep.

«Slutt!!! Min var en lek. Det er sprøtt. Det var helt ærlig så enkelt for meg. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke gjorde det før», skal Khloé ha svart da.

Som realitystjernen selv poengterte er ikke dette første gang hun har avslørt at hun har lagt seg under kniven. Da reunion-episoden av «Keeping Up With the Kardashians» gikk på TV sommeren 2021, snakket 37-åringen om sine opplevelser med kosmetiske inngrep.

Var trygg før realitysuksessen

Hun snakket også om usikkerhet knyttet til eget kroppsbilde og avslørte at hun var både selvsikker og trygg før «Keeping up with the Kardashians».

Det var først etter at hun fikk søkelys og kritikk rettet mot eget utseende, at hun begynte å stille spørsmål rundt det selv, hevder hun.

- Det er da jeg begynte å bli hard med meg selv fordi jeg tenkte «Åh, dette er hvordan andre mennesker ser meg», jeg ble usikker av det alle andre sa til meg, fortalte Khloé i reunion-episoden, ifølge E! News.

LES OGSÅ: Kim Kardashian unnskylder seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer