KK møtte The Kardashians:

Dette angrer de mest på

I over 15 år har de bydd på utroskap, fødsler, rumpeløft og intriger. Nå viser Kardashian-familien seg mer glamorøs og mer sårbar enn noen gang.

THE KARDASHIANS: Kardashians, den mest forhatte, elskede, glorifiserte og overfladiske familien i USA. Og mye har skjedd siden oppstarten i 2007. FOTO: NTB
THE KARDASHIANS: Kardashians, den mest forhatte, elskede, glorifiserte og overfladiske familien i USA. Og mye har skjedd siden oppstarten i 2007. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Til sammen har de 1,7 milliarder følgere på sosiale medier og det går ikke en dag uten at de skaper overskrifter.

En hel generasjon har vokst opp med søstrene Kim (41), Khloé (38), Kourtney (43), Kendall (26), Kylie (24) og mamma Kris (66), som den mest forhatte, elskede, glorifiserte og overfladiske familien i USA.

Den berømte familien er på vei inn i kinosalen El Capitan i Hollywood. Stiletthæler, utringinger og falske vipper glir bortover scenen der kremhvite lenestoler i fløyel står klare for å omfavne de berømte bakdelene.

Khloé i hvite buksedrakt med spagettistropper, Kendall i knekort skjørt og matchende jakke. Mom-ager Kris i ravnsvart bluse med svaiende rysjer.

De har akkurat posert på rød løper bak digre solbriller og struttende restylane-lepper. Og, ja - de fikk bevist det igjen; ingen i Hollywood kan danke ut en Kardashian-entré.

- Så mye vi ikke har hatt muligheten til å fortelle

- Det føltes så bra med noen som kunne se oss på en ny, forfriskende måte, konstaterer Khloé etter å ha spøkt med mor og søster om hvem som skal sitte hvor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer