Detaljene rundt dødsfallet er klare

Peaches Geldof døde av overdose.

DØDE: Ifølge The Times skal Peaches Geldof ha dødd av en heroinoverdose. Dette bildet er tatt fire dager før 25-åringen ble funnet død i sitt eget hjem utenfor London 7.april. Foto: Stella Pictures
DØDE: Ifølge The Times skal Peaches Geldof ha dødd av en heroinoverdose. Dette bildet er tatt fire dager før 25-åringen ble funnet død i sitt eget hjem utenfor London 7.april. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av mars kom sjokknyheten om at kjendisdatter og TV-personlighet Peaches Geldof hadde blitt funnet død i sitt eget hjem utenfor London.

Dødsårsaken har foreløpig vært ukjent, men i dag kom høringen som offentliggjorde detlajene rundt 25-åringens tragiske dødsfall.

I følge obduskjonsrapporten er det nå bekreftet at Peaches, som tidligere har slitt med narkotikamisbruk, døde av en heroinoverdose.- Nylig bruk av heroin og mengden av dette i blodet hennes tilsier at dette er dødsårsaken, sier politiinspektør Paul Fotheringham.

Det kom også frem at tobarns-moren ble funnet på gjesterommet av ektemannen Thomas Cohen (23). Han slo alarm da han ikke fikk kontakt med henne på telefonen, og reiste til familiens hjem i Kent sammen med moren Sue og deres 23 måneder gamle sønn Astala.Peaches ble funnet i enden av gjestesengen med det ene beinet hengende fra senga og det ene beinet under seg.

- Det så ut som hadde holdt på å falle ut av senga, forklarer Fotheringham.Det ble også bekreftet at parets yngste sønn, Phaedra på 11 måneder, var i huset da overdosen skjedde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer