Detaljene rundt dødsfallet er klare

Peaches Geldof døde av overdose.

DØDE: Ifølge The Times skal Peaches Geldof ha dødd av en heroinoverdose. Dette bildet er tatt fire dager før 25-åringen ble funnet død i sitt eget hjem utenfor London 7.april. Foto: Stella Pictures
DØDE: Ifølge The Times skal Peaches Geldof ha dødd av en heroinoverdose. Dette bildet er tatt fire dager før 25-åringen ble funnet død i sitt eget hjem utenfor London 7.april. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av mars kom sjokknyheten om at kjendisdatter og TV-personlighet Peaches Geldof hadde blitt funnet død i sitt eget hjem utenfor London.

Dødsårsaken har foreløpig vært ukjent, men i dag kom høringen som offentliggjorde detlajene rundt 25-åringens tragiske dødsfall.

I følge obduskjonsrapporten er det nå bekreftet at Peaches, som tidligere har slitt med narkotikamisbruk, døde av en heroinoverdose.

- Nylig bruk av heroin og mengden av dette i blodet hennes tilsier at dette er dødsårsaken, sier politiinspektør Paul Fotheringham.

Det kom også frem at tobarns-moren ble funnet på gjesterommet av ektemannen Thomas Cohen (23). Han slo alarm da han ikke fikk kontakt med henne på telefonen, og reiste til familiens hjem i Kent sammen med moren Sue og deres 23 måneder gamle sønn Astala.

Peaches ble funnet i enden av gjestesengen med det ene beinet hengende fra senga og det ene beinet under seg.

- Det så ut som hadde holdt på å falle ut av senga, forklarer Fotheringham.

Det ble også bekreftet at parets yngste sønn, Phaedra på 11 måneder, var i huset da overdosen skjedde.

FUNNET SAMMEN MED MAMMA: Peaches Geldof var sammen med sønnen på 11 måneder da hun døde.  Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P
FUNNET SAMMEN MED MAMMA: Peaches Geldof var sammen med sønnen på 11 måneder da hun døde. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P Vis mer

Siste livstegn fra 25-åringen skal ha skjedd søndag kveld klokken 19.45, da Peaches snakket med en venninne i telefonen, de hadde blant annet lagt planer for en familieutflukt kommende helg.

- Alle som hadde hatt kontakt med Peaches den siste tiden bekrev henne som normal og positiv, med tanker om fremtiden. Det var ingen som hadde noen bekymringer, forteller Fotheringham.

Se video fra Peaches Geldofs liv under:

 

Peaches Geldof var datter av «Band Aid»-general Bob Geldof og den avdøde TV-personligheten Paula Yates. Hun døde av en heroinoverdose da Peaches bare var 11 år. Flere har hevdet at 25-åringen har vært sykelig opptatt av morens død, og Peaches har tidligere uttalt at det tok over fem år før hun klarte å sørge over moren:

BARNDOMSBILDE: Kort tid før Peaches døde la hun ut dette bildet av seg selv og sin mor Paula Yates på sosiale medier. Foto: Stella Pictures
BARNDOMSBILDE: Kort tid før Peaches døde la hun ut dette bildet av seg selv og sin mor Paula Yates på sosiale medier. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg husker godt den dagen mamma døde, men jeg har fremdeles problemer med å snakke om det. Jeg blokkerte det ut. Jeg gikk på skolen dagen etter, fordi pappas mentalitet var: «Keep Calm and carry on». Så vi gikk alle på skolen som vanlig, og latet som at ingenting hadde skjedd.

- Men det hadde skjedd. Jeg sørget ikke. Jeg gråt ikke i begravelsen hennes. Jeg klarte ikke å uttrykke noen ting for jeg var helt nummen. Jeg startet ikke på sorgprosessen over min mor ordentlig før jeg var 16 år, har hun tidligere uttalt i et intervju med Elle Magazine.

Se video fra Peaches Geldofs begravelse under:


 

Dagen før Peaches døde la hun ut et barndomsbilde av seg selv sammen med sin mor på Instagram, i tillegg til to videoer av sønnene Phaedra (1) og Astala (2).

Peaches ble stedt til hvile 2.påskedag, fra samme kirke som hennes foreldre giftet seg 26 år før, hvor hun selv giftet seg med ektemannen Tom Cohen (23) i 2012, og hvor hennes mor ble begravet i 2000.

LES OGSÅ: Orker ikke returnere til hjemmet hvor kona døde

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer