Kim Kardashian:

Detaljen vekker oppsikt

- Jeg blir skremt.

MYSTISK SKYGGE: På et av Kim Kardashians ferske bilder kan man se en mystisk skygge i bakgrunnen. Foto: Skjermdump fra Instagram
MYSTISK SKYGGE: På et av Kim Kardashians ferske bilder kan man se en mystisk skygge i bakgrunnen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Kim Kardashian (42) er ikke fremmed for å fylle Instagram-profilen sin med en rekke bilder av seg selv, og i kjent stil drar hun også ofte frem trutmunnen.

Da hun forrige uke tok nye bilder tenkte hun ikke stort over hva som skimtet i bakgrunnen, og det var først da hun denne uken gikk gjennom bildene, at hun fikk hakeslepp.

- Blir skremt

På bildet skimter det en mystisk skygge bak Kardashian i høyre hjørne, og det kan se ut som silhuetten til en kvinne.

«Såååå, jeg tok dette bildet forrige uke da jeg var alene, og nå når jeg går gjennom telefonen min, blir jeg skremt etter å ha lagt merke til en kvinne i vinduet», skriver hun til sine 362 millioner følgere.

Flere medier har også omtalt det grøssende bildet, deriblant People og Cosmopolitan. Nå kommer også følgerne med sine egne teorier, og flere hevder at det bare er realitystjernens refleksjon, og ikke et spøkelse.

«Se på armen hennes, det er tydelig at skyggen bare er en refleksjon av henne», er en kommentar som går igjen.

«Kim, du er berømt, det er sannsynligvis en barnepike eller noen fra sikkerhetsteamet ditt», hevder en annen, men en tredje følger opp:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer