Johannes Høsflot Klæbo:

Detaljen vekker oppsikt

Johannes Høsflot Klæbos (25) grillfest fikk klokkeinteresserte til å sperre opp øynene.

FANGER OPPMERKSOMHETEN: Skistjernens grillfest vekker oppsikt. Foto: Skjermdump fra Instagram
FANGER OPPMERKSOMHETEN: Skistjernens grillfest vekker oppsikt. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som vanlig fikk den trønderske skistjernen Johannes Høsflot Klæbo (25) mange tusen «likes», da han i august publiserte et bilde for sine nærmere 500 000 følgere på Instagram.

Fra terassen hjemme på Byåsen delte 25-åringen et bilde der han poserer mens hans klargjør et festmåltid bestående av saftige burgere.

For mange ser bildet ut som et helt ordinært instagram-bilde, men flere har derimot bitt seg merke i en liten detalj på trønderens høyre håndledd:

Vanvittig prislapp

- Dette er en Rolex 126710BLRO, også kjent som «Pepsi». Det er nok en av stål-modellene fra Rolex med ekstra høy etterspørsel, sier Sander Opperud Odden, klokkeekspert og administrator for en av verdens største Facebook-grupper for klokkeinteresserte, Klokkeriet, til Dagbladet.

Ifølge Opperud Odden blir klokker som dette ekstra dyre, fordi etterspørselen overgår tilbudet fra produsenten.

- Den koster 108 300 kroner fra forhandler, men som det meste fra Rolex er det høyere etterspørsel enn tilbud. På bruktmarkedet nå går disse klokkene for rundt 220 000 kroner, forteller han.

ANSLÅR VERDIEN: Klokkeekspert Sander Opperud Odden. Foto: Privat
ANSLÅR VERDIEN: Klokkeekspert Sander Opperud Odden. Foto: Privat Vis mer

Ekstra etterspurt

Da Rolex ikke oppgir sine produksjonstall offentlig, er det vanskelig å vite konkret hvor eksklusiv klokken til skistjernen er.

Opperud Odden mener det er naturlig å anta at det leveres langt færre av Klæbos klokke enn den kjente og populære Rolexen Submariner.

SAMBOER: Langrennsløper Johanns Høsflot Klæbo har flyttet sammen med kjæresten sin. Da han gjestet «Senkveld med Helene og Stian» lettet han på sløret om hvordan det er å være samboer. Foto: TV 2 Vis mer

- Etterspørselen er som normalt veldig høy etter Rolex, og 126710BLRO er nok ekstra etterspurt. På bruktmarkedet har vi sett en korreksjon den siste tiden, men forhandlerne opplever nok ingen særlig forskjell, opplyser klokkeeksperten.

Dagbladet har flere ganger forsøkt å få en kommentar fra Johannes Høsflot Klæbo og managementet hans, men de har så langt ikke besvart Dagbladets henvendelser i forbindelse med denne saken.

LES OGSÅ: Åpen om kreftsjokket: - Brutal beskjed

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer