Christina Aguilera:

Detaljen vekker oppsikt

- Hva i alle dager tenkte du på?

BLANDET RESPONS: Ikke alle er like begeistret for Christina Aguileras seineste stunt. Foto: Emma McIntyre / AFP / NTB
BLANDET RESPONS: Ikke alle er like begeistret for Christina Aguileras seineste stunt. Foto: Emma McIntyre / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Juni er Pride-måned, noe som feires over hele verden - også i Los Angeles. Feiringen byr blant annet på utallige show og konserter.

Én opptreden kommer imidlertid ikke til å gå i glemmeboken med det første. Det sørget Christina Aguilera (41) for, ifølge Page Six.

Under en konsert i Los Angeles troppet nemlig sangstjernen opp i flere fargerike antrekk, som et ekte regnbueflagg. Det var derimot et grønt antrekk som har fått mest oppmerksomhet i ettertid.

Mens hun fremførte flere av sine største hitlåter ankom hun plutselig scenen i engrønn, Hulken-liknende brystplate, og en glitrende strap on, da hun skulle fremføre en duett med LHBT+-ikon Kim Petras.

Og antrekket har ikke gått fansen hus forbi. Flere har nå tatt til Twitter for å kommentere den spesielle detaljen.

«Jeg vet at det er Pride-måned og jeg elsker det, men hvorfor så jeg nettopp en video av Christina Aguilera som har på seg en grønn, glitrende strap on mens Kim Petras synger til den og tar på den?», skriver en.

«Jeg elsker stemmen din … Men hva i alle dager tenkte du på med den strap on'en? Ikke sjokkerende, og nei det vil ikke gjøre deg mer populær … eller relevant (....). Æsj», spør en annen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer