Jennifer Garner:

Detaljen vekker oppsikt

Jennifer Garners noe uvanlige gåtur får internasjonal oppmerksomhet. Nå uttaler hun seg selv.

OPPMERKSOMHET: Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner (48) får nok en gang oppmerksomhet for kjæledyra sine. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Jennifer Garner (48) har ved flere anledninger skapt overskrifter på grunn av husdyra sine. For tre år siden fikk hun enorm oppmerksomhet etter at hun delte et bilde av seg selv med høna si i bånd.

Og nå gjør hun det igjen.

De siste månedene har det nemlig florert med bilder av Garner og hennes tre barn som hun har med eksmannen Ben Affleck (47). Nå avslører skuespilleren bakgrunnen for de noe spesielle blinkskuddene.

- Skylder på henne

Under coronapandemien har mange naturligvis tilbrakt langt mer tid inne og hjemme enn de vanligvis gjør, noe «13 going on 30»-stjernen også har gjort. Da hun ønsket å lage en avtale med barna, Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8) om å gå på daglige turer i nabolaget, måtte den ene datteren overtales.

FORKLARER: Jennifer Garner har blitt fotografert på tur med katten sin flere ganger den siste tida. Foto: NTB Scanpix
FORKLARER: Jennifer Garner har blitt fotografert på tur med katten sin flere ganger den siste tida. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Et av barna mine ønsket ikke å gå på tur og jeg kjente at vi bare måtte komme oss ut av huset, så jeg spurte hva vi kunne gjøre, forteller Garner i et intervju med Ellen DeGeneres, gjengitt av CNN.

Ifølge 48-åringen svarte datteren at hun ønsket å ha med seg katten på turene, og mer skulle ikke til. Moren bestilte en vogn til katten, og legger nå skylden på kona til Jerry Seinfeld, Jessica Seinfeld.

- Jeg vil at hun skal vite at jeg skylder på henne fordi hun er en kattedame. Plutselig har jeg en katt og en vogn og tar den med på turer, forteller skuespilleren spøkefullt, og legger til at katten også har eget bånd.

Bildene av katten i vogna har florert i internasjonal presse de siste månedene. Selv mener Garner at husdyret trives på tur.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Hønebilde vekket oppsikt

I tillegg til katten har Garner og familien også en hund og flere høner. Sistnevnte dyr har som nevnt tidligere i denne saken stått for flere overskrifter tidligere, blant annet da en av dem medvirket på et bilde på Instagram i 2017.

«Hvis det ikke er en kyllingdame-dag, da burde det virkelig være en. Mitt liv blir mer spennende hele tiden», skrev Garner under et bilde hvor hun gikk på tur med høna, og fortsatte:

«Møt en av våre damer. Regina George. Regina elsker lange turer, insekter og kål. Regina hater … karbohydrater».

Stjerna forteller at det er spesielt fint å ha høner under coronakrisen ettersom de får ferske egg levert hjemme. Ifølge Garner får de såpass mange at de også kan gi noen videre til naboer.

- Jeg ser ut på kyllingene og spør hvordan de har det og om jeg kan få flytte på dem. Man vil jo ikke løfte på dem til feil tid, forteller hun til Ellen DeGeneres.

Norge-bilde

«Catch and Release»-stjerna skapte også overskrifter for sine kanaler i sosiale medier i slutten av mai. Den gang fordi hun delte et bilde fra Norge.

Mens 48-åringen bare skrev et grønt hjerte til innlegget, avslørte hun i kommentarfeltet at den lille hytta står i Norge. Garner repostet bildet fra en annen bruker ved navn «The Cabin Chronicles».

Det er ikke kjent om dette betyr at skuespilleren planlegger en tur hit, eller om hun bare likte bildet.

LES OGSÅ: - Jeg er livredd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer